Zeer goede ervaring . Er zat ook een prachtig geschreven briefje bij . Waarvoor veel dank
Yvette Hartevelt
Prima! Ook vond ik het heel attent dat er een handgeschreven kaartje bij zat.
Miriam Hogeterp
Fijn contact, begripvol en goede geduldige hulp bij het uitzoeken van de urn voor mijn hondjes
AJ Benjamins
Prettig contact, snelle reactie!
Niels
Fijne service en prettige communicatie. Mijn bestelde product was helaas gebroken aangekomen. Maciej heeft daarna een nieuwe opgestuurd, extra goed verpakt. Dankjewel!
Hugo
Prachtig product, goede en snelle verzending. Ook een ontzettend lief, handgeschreven kaartje bij de bestelling om ons sterkte te wensen. De mensen die bij deze winkel werken, werken met hun...Prachtig product, goede en snelle verzending. Ook een ontzettend lief, handgeschreven kaartje bij de bestelling om ons sterkte te wensen. De mensen die bij deze winkel werken, werken met hun hart, dat weet ik zeker. Heel erg bedankt!
Jolanda Peters
Heel hartelijk dank voor de snelle, correcte service van de mooie Mariposa vlinder! Ook het lief, begeleidend briefje doet écht goed! Danke!!
Nathalie van der Harst
Zeer fijne en begripvolle behandeling, bedankt daarvoor