Ik heb de urnen vlinders net ontvangen en ze zijn echt prachtig we zijn er erg blij mee, en bedankt voor jullie lieve kaartje en prachtig boekje echt super! Ik ga dit zeker doorgeven aan mensen die...Ik heb de urnen vlinders net ontvangen en ze zijn echt prachtig we zijn er erg blij mee, en bedankt voor jullie lieve kaartje en prachtig boekje echt super! Ik ga dit zeker doorgeven aan mensen die ook een urn willen kopen dat jullie echt een super service hebben en hele lieve mensen zijn. Bedankt nog voor de goede service en contact dat we hebben gehad.
Linda Moerland
Veel keus, mooi produkt en snel geleverd
Monique
Goede service de urn werd geleverd met een liefff briefje r bij...
Natasja
Snelle en nette levering
O.V.Kamp
Ik ben zeer tevreden. Mooie urn precies als de foto. Goed verpakt en snel geleverd
Monique
Op mijn email berichten werd heel snel gereageerd. Ik was op zoek naar een mini urn, bleek mijn dochter deze al voor mij als verassing besteld te hebben. Hier hebben de eigenaren niets over...Op mijn email berichten werd heel snel gereageerd. Ik was op zoek naar een mini urn, bleek mijn dochter deze al voor mij als verassing besteld te hebben. Hier hebben de eigenaren niets over gezegd, maar mij wel gevraagd even te wachten met bestellen. Kreeg ik diezelfde dag en prachtige mini urn binnen met in de verpakking een heel lief handgeschreven berichtje van de eigenaren en een apart briefje met een boodschap van mijn dochter erop. Alles heel mooi verpakt!
Fred De Rijk
Super, zo mooi als gehoopt en zorgvuldig verpakt en verzonden en een lief kaartje.
Dok
Heel erg goed
Van de Velde Patricia
Vlinder urne besteld en snel ontvangen. Bij het opendoen zat een briefje met zelfgeschreven tekst met lieve woorden. Voor mij wat extra steun in deze moeilijke periode. Bedankt !
Richard Eeltink
Helemaal top, echt een super service en betrokkenheid (ook op een zeer fijne manier meedenkend )