Ik ben zeer tevreden ,met de snelle levering .En er zat een heel lief warm briefje bij wat ik heel erg lief vind ,om ons sterkte te wensen .Kleine moeite groot gebaar .dus dank daarvoor mvg Anita de...Ik ben zeer tevreden ,met de snelle levering .En er zat een heel lief warm briefje bij wat ik heel erg lief vind ,om ons sterkte te wensen .Kleine moeite groot gebaar .dus dank daarvoor mvg Anita de Reu
Ytzen Kuipers
Deze onderneming is een aanrader. Hartelijke mensen en staan ervoor wat zij zeggen. Ook de artikelen die zij in het assortiment hebben zijn werkelijk prachtig. Voor mij een hartverwarmende...Deze onderneming is een aanrader. Hartelijke mensen en staan ervoor wat zij zeggen. Ook de artikelen die zij in het assortiment hebben zijn werkelijk prachtig. Voor mij een hartverwarmende onderneming.
Monique Dons
Een hele fijne winkel met mooie producten en fijne prijzen. De verzending was zeer snel en goed.
Prima. Snelle bezorging. Persoonlijke kaart erbij. Dit vond ik erg fijn.
Pieters
Prima, alles volgens afspraak
Snelle levering en goede service.
Linda Van Dijk
Aankoop mini urn
Ingrid Gorter
Via de website een asbedel vlinder besteld, maar helaas de bestelling moeten annuleren. Dat ging heel snel en binnen een dag was mijn geld al teruggestort. Het e-mail contact was ook erg fijn, ik...Via de website een asbedel vlinder besteld, maar helaas de bestelling moeten annuleren. Dat ging heel snel en binnen een dag was mijn geld al teruggestort. Het e-mail contact was ook erg fijn, ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van zaken. Zeer tevreden.