PMB

Overzichtelijk, gemakkelijk, snel geleverd.

het liep perfect.

Snelle verwerking van bestelling, op de beloofde dag bezorgd! Het was alleen een pakketje dat niet door de brievenbus kon, dus bij de buren afgeleverd! Geen extra verzendkosten!

Snel en correcte leverdatum!

Hennie Mol

Geweldige producten en service.
Mooie website en snelle levering.

Snelle levering en mooie producten.

Wederom een prettige online shopervaring achter de rug. Producten zoals beschreven, gemakkelijk besteld en betaald en keurig geleverd. Levertijd zou iets sneller mogen, maar ik ben dan ook verwend... Wederom een prettige online shopervaring achter de rug. Producten zoals beschreven, gemakkelijk besteld en betaald en keurig geleverd. Levertijd zou iets sneller mogen, maar ik ben dan ook verwend (en verpest!) door de webwinkels die orders tot diep in de avond accepteren en de dag erop meteen afleveren. Luxe probleem. Vooral zeer te spreken over de uitgebreide productomschrijvingen van zeer mooie, gezonde en toch ook wel exotisch te noemen producten - een uitzondering daargelaten. Prijs/kwaliteit dik in orde. Vaste klant!

Zeer breed assortiment en eindelijk een website/webwinkel op het gebied van gezondheid met over het algemeen fatsoenlijke productbeschrijvingen! Groot bestelgemak!

Jelle Boersma

Waardeloos. Ik heb nu al een paar keer achter mijn geld aan moeten mailen en heb nog steeds geen credit mogen ontvangen. Dit is echt niet netjes en dan druk ik het heel zacht uit.

Zeer goed en snel

Jolien Pruis.

Prettige en duidelijke informatie via de mail, correcte afhandeling en goed verpakte bestelling. top.

Zie bovenstaande.

Meerten

Fantastisch!

In een woord FANTASTISCH!

Altijd goed

Goed assortiment

Blij dat er zo'n winkel in Amsterdam te vinden is. Zou fijn zij als mijn budget ruim genoeg is om optimaal gebruik te maken van de uitstekende aanbod.