Bob Doets

Top bedrijf. Heb tot nu toe iedere keer een kortingscode ontvangen bij iedere aankoop.

Kortingscode erg aardig

Carlo Hermelijn

Mijn ervaringen met Unlimited Health zijn 100% positief.
Ik ben vaker in de zaak geweest, Heel modern van opzet; De moeite waard om een keer te bezoeken.
Ik zal d'r in elk geval vaker...
Mijn ervaringen met Unlimited Health zijn 100% positief.
Ik zal d'r in elk geval vaker shoppen.

Deskundigheid personeel.
Hoge kwaliteit van de producten.
Snelle levering.

Snelle service en goede producten.

Snelle levering, veel topproducten en zeer goed verpakt! Direct lijnzaadcrackers gemaakt met het zakje kelppoeder welke ik gratis bij de bestelling kreeg. Super service!

Alle producten waren zeer goed verpakt tegen transportschade.

Heel goed. Ik had vraag over levering per mail gesteld en kreeg keurig antwoord.

Ik ben heel blij met jullie, omdat jullie artikelen hebben die ik elders moeilijk kan vinden of te duur zijn. Alles wordt goed verpakt!
Heel fijn

Mag365 gebruiker

Prima service.

Op de website stond voorradig en dat klopte ook, dit itt de webwinkel informatie van een andere leverancier. Vervolgens snel geleverd. En vanaf 50 euro al gratis verzonden.

Trudy

Ik bestel al geruime tijd regelmatig bij dit bedrijf en ik ben zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk!

Bestelling snel ontvangen. Duidelijk op de hoogte gehouden over het verloop. An de bestelling.

Ron Cherry inc.

Heb besteld om in de winkel op te halen. Kon uiteraard de volgende dag gelijk ophalen. zeer goede service en prijs kwaliteit verhouding.

hoge diversiteit aan producten, hoge kwaliteit.