Neusspray met zink bestel. Ik ben er zeer tevreden over. Geen neusspray verslaving meer

Snelle reactie en levering

goed assortiment

Super goed! Mooie prijs/kwaliteit verhouding en goede aanbiedingen.

Goed assortiment aan producten.

E

Snel en duidelijk

Martin Eeken

Nadat ik product had besteld keurige mail van waar uw bestelling is via PTT post.
2 dagen thuis gebleven niemand gezien van PTT post lees via mail dat ik het op moet halen in Deurne terwijl ik in Helmond woon. Gebeld met Unlimeted Health die attent weer nieuwe bestelling stuurde met excuus van PTT post. Weer iemand van het gezin 2 dagen thuis gebleven en weer niemand gezien. Na het weekend toch maar naar Deurne gereden om paketje op te halen en mijn beklag gedaan bij de Bruna winkel die direct melde dat zij hier niets aan konden doen endat ik maar bij PTT post moest klagen. Ik snap dat de schuld bij De bezorger ligt maar ben niet van plan als ik voor thuisbezorgen betaal de pakketjes op te gaan halen.
Mvg Martin Eeken.

De klantvriendelijkheid na mijn telefoontje en de snelle reactie om de bestelling direct weer te verzenden in de hoop dat die wel thuis bezorgd zou worden.

Mooie aantrekkelijke website

Goede productinformatie

Carla Stephan

Ik heb nooit anders dan een uitstekende ervaring met dit bedrijf gehad. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en de kennis van de werknemers over de producten eveneens. Het contact met allen is... Ik heb nooit anders dan een uitstekende ervaring met dit bedrijf gehad. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en de kennis van de werknemers over de producten eveneens. Het contact met allen is altijd uitermate vriendelijk.

zie boven

Marian

Ik ben reeds vele jaren een zeer tevreden klant bij Unlimited Health. Superservice, snelle levering en de eigenaresse is ook altijd op zoek naar nieuwe producten.

Ria

Voor het eerst besteld bij Unlimitid Health. Bestellen verliep vlot, site is heel duidelijk, bezorging zoals aangegeven door UH. Hele prettige ervaring en ga hier vaker gebruik van maken. Geef het... Voor het eerst besteld bij Unlimitid Health. Bestellen verliep vlot, site is heel duidelijk, bezorging zoals aangegeven door UH. Hele prettige ervaring en ga hier vaker gebruik van maken. Geef het zeker door aan vrienden.

Duidelijkheid en betrouwbaarheid naar de klant.

Daniëlle

Super