M

2 potjes Manuka honing gekocht omdat mijn gezondheid niet heel goed is. Benieuwd naar de werking. Enorm duur en hier was het in de aanbieding. Dus dacht koop er gelijk 2. Blijkt het nog maar 4... 2 potjes Manuka honing gekocht omdat mijn gezondheid niet heel goed is. Benieuwd naar de werking. Enorm duur en hier was het in de aanbieding. Dus dacht koop er gelijk 2. Blijkt het nog maar 4 dagen houdbaar te zijn! Dit stond in hele kleine zwarte letters onder het product bleek achteraf. t.h.t datum…bij aankomst gelijk de honing geprobeerd, dus ruilen gaat niet. Zou beter zijn als dit dik gedrukt met rode letters staat aangegeven!! Überhaupt nog zo’n duur product verkopen met zo’n korte houdbaarheidsdatum is niet zo netjes.

sascha van der starp

Is altijd goed

zeer vakkundig en betrouwbaar

Iris Kam

Heel goed, snel en betrouwbaar!

Goede producten, supersnelle levering en producten die je moeilijk bij andere winkels kunt vinden.

mario ghijsels

Correcte afhandeling

correct, betrouwbaar

N. van Os

Goede service en kwaliteit snel geleverd

Snel goed prijs

M B

Perfect

Site, snelle verzending, goed verpakt, goede communicatie, service als er iets niet goed gaat, reageren snel

Leo Littel

Een heel goed en gevarieerd assortiment en geruisloze bezorging. Jammer dat de winkel weg is, ik keek daar wel eens rond en dat is toch anders dan op een website

- Dhr./mevr. Jane Jansen

Super

Snel geleverd en netjes ingepakt

Stefan Remy

Snelle levering correcte beschrijving

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Cees Gort

duidelijk en snel leveren