gerbrak

Snelle levering, keurig ingepakt. Heel tevreden.

Bij een nabestelling bleek dat ik iets verkeerds had besteld en we zijn tot een oplossing gekomen. Ze denken met je mee en zijn erg coulant.

Onno

Goed assortiment, goede informatie, snelle levering.

Geen opdringerige methodes om mensen te verleiden tot aankoop andere producten, in mijn ervaring tenminste.

Iris van de Venne

Heldere website en bestelproces, interessant assortiment aan producten.
Heldere website en bestelproces, interessant assortiment aan producten.
Ik heb 2 x contact gezocht met een vraag; daar kreeg ik niet echt antwoord op, dus ik had wat dat betreft iets meer productkennis gewild.

Geen standaard assortiment; interessante producten!

Negi

Voor mij was het de eerste keer dat ik iets bij unlimited health bestelde, ik moet zeggen het was een aangename ervaring, want ik had vraag over het product en via email ben ik goed geholpen. Ik... Voor mij was het de eerste keer dat ik iets bij unlimited health bestelde, ik moet zeggen het was een aangename ervaring, want ik had vraag over het product en via email ben ik goed geholpen. Ik denk dat ik vaker hier terug zou keren om te bestellen.
Dank voor de goede service.

Rachel

Jammer dat je eerst zoveel moet besteden om gratis te verzenden.
Had het graag goedkoper gezien.

Jan Wondergem

Positief

Duidelijk en echt vlot

judit

Great company, great products, nice people very fast reply and very fast shipping

very kind customer service and they had the product I was looking for

Crystallstar

Een van de betere bedrijven
De afronding gaat super snel
De producten zijn van een Top kwaliteit
Ben zo blij met Unlimited Healt
Een voorloper In hoe het heeft te zijn

Dat heb ik zeker ervaren
Op zoveel vlakken

erna

Goede

door een fout op de site ging het fout met de bestelling.
door een fout op de site ging het fout met de bestelling.
Op initiatief van het bedrijf werd dit opgemerkt al voor ik kon reclameren en werd de verkeerde bestelling meteen gecrediteerd en in overleg opnieuw genoteerd.
Absoluut lof voor uw team.
Vriendelijke groet, Erna

samma

Fijne service en super producten

Zeer snelle prima verzorgde online en verzend service