Erg snel en erg vriendelijk.

Julia

Tot nu toe alleen positieve ervaringen

In mijn geval werd een pot honing dat tijdens transport kapot is gegaan meteen vervangen. De volgende dag was het al bezorgd.

Sander Mulder

Vlot geleverd en makkelijke bestel site

Klaas

Unlimited Health was de enige webshop in Europa waar ik een reserve onderdeel voor mijn Omega slow juicer kon bestellen. Daar was ik vanzelfsprekend erg content over. Moest er wel even achteraan... Unlimited Health was de enige webshop in Europa waar ik een reserve onderdeel voor mijn Omega slow juicer kon bestellen. Daar was ik vanzelfsprekend erg content over. Moest er wel even achteraan bellen omdat er op de website stond dat het onderdeel niet in voorraad was: bleek wel zo te zijn. Ik werd prima geholpen.

Ik werd uitstekend geholpen door de klantenservice.

J. Wester

Mooie Omega slow juicer besteld, voor een hele goede prijs!. 2 dagen later al in huis! Gelijk lekker druiven persen. Helaas een rubber ring, die het laat afweten. Mailtje gestuurd en keurig 2... Mooie Omega slow juicer besteld, voor een hele goede prijs!. 2 dagen later al in huis! Gelijk lekker druiven persen. Helaas een rubber ring, die het laat afweten. Mailtje gestuurd en keurig 2 dagen later nieuw onderdeel in huis. Keurig opgelost zonder problemen. Vertel dit aan vrienden om mij heen!

Komt goed afspraken na!

de snelheid en zorgvuldigheid van de verpakking

Overzichtelijke site met duidelijke informatie over het product, vlotte en correcte betaling als afhandeling.

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst en mijn ervaring is prima. Duidelijke site en snelle levering.

Geen opmerkingen.

A.perenboom

Prima ervaring.

Prima, makkelijk bestellen, snelle levering.