De afspraak vooraf duurde wat lang. Maar vanaf dat de verkoper geweest is tot aan de laatste betaling is alles perfect verlopen. Je wordt helemaal meegenomen. Bellen nog even vooraf of alles...De afspraak vooraf duurde wat lang. Maar vanaf dat de verkoper geweest is tot aan de laatste betaling is alles perfect verlopen. Je wordt helemaal meegenomen. Bellen nog even vooraf of alles geregeld is etc.etc. In een ochtend zat de trap erin en waren ze klaar! Wij zijn echt erg tevreden.
Wij hebben lang moeten wachten op onze traprenovatie, maar dan heb je ook wat. Wij hebben gekozen voor een leren trap met blauwstaal en elke trede ledverlichting. En het eindresultaat is...Wij hebben lang moeten wachten op onze traprenovatie, maar dan heb je ook wat. Wij hebben gekozen voor een leren trap met blauwstaal en elke trede ledverlichting. En het eindresultaat is boven verwachting, wat een eyecatcher is dat geworden in huis. De monteurs waren echte vakmensen, die heel nauwkeurig te werk gingen en onze 2 trappen in twee dagen gerenoveerd hebben pffff petje af wat een werk.
G. Heinsbroek
Geweldig mooi resultaat!
Helemaal top in alle opzichten
M. Wetzels
Mooi product en een top installateur/vakman.
De profesionaliteit van het team is echt geweldig
D. Daniëls
Geweldig mooi werk geleverd.
E. van Veen
Goed advies en een netten vriendelijke monteur die vakwerk heeft geleverd. Wij zijn erg blij met de traprenovatie.