Tevreden over de afwerking, nauwkeurigheid en inzet van de monteur.
T. van Uum
Het is prettiger als je in de enquete meer mogelijkheden kunt meenemen, zoals bijvoorbeeld kwaliteit en netheid. Verder volledig tevreden!
A. vant Hof
Ga zo door / de kwaliteit en service hoog houden
M. Sieben
Goede service, fijne medewerkers en prima eindresultaat. Wat dit betreft dus helemaal top!
Hele fijne, meedenkende monteurs
W. Staal
Prettige samenwerking, goede vakmanschap en mooi resultaat
Ruud
Upstairs is alle afspraken stipt nagekomen. Tom Hendriks is de medewerker welke de trap gemaakt heeft en heeft heeft in mijn ogen perfect werk afgeleverd, Ik hoop dat Upstairs oog heeft...Upstairs is alle afspraken stipt nagekomen. Tom Hendriks is de medewerker welke de trap gemaakt heeft en heeft heeft in mijn ogen perfect werk afgeleverd, Ik hoop dat Upstairs oog heeft voor dit soort werknemers en er zuinig op is. 2 Dagen na oplevering liet ik een hamer uit mijn knuisten vallen en het nieuwe is alweer van de trap af. Contact met Upstairs en de opstalverzekering opgenomen en ik zal wel even moeten wachten maar ik vertrouw er 100 procent op dat het door Upstais perfect opgelost gaat worden.
Kortom....even slikken als je hoort wat het moet kosten maar als het klaar is dan snap je dat het elke cent waard is.