Danny is een onwaarschijnlijk goede vakman.Is alleen tevreden met een topresultaat. Hij maakte lange dagen,minimale pauzes en is een pietje precies. Daarbij is Danny een uiterst sympathieke kerel en...Danny is een onwaarschijnlijk goede vakman.Is alleen tevreden met een topresultaat. Hij maakte lange dagen,minimale pauzes en is een pietje precies. Daarbij is Danny een uiterst sympathieke kerel en super sociaal. Een betere werknemer kan je niet wensen. Een zonnetje in huis. Wij gaan hem missen
We zijn heel tevreden met het resultaat
Het was een vriendelijke monteur, die alles vertelde wat hij ging doen wat ik erg prettig vond. Alles werd ook keurig opgeruimd en schoongemaakt. Ik kan niet anders zeggen dat het er...Het was een vriendelijke monteur, die alles vertelde wat hij ging doen wat ik erg prettig vond. Alles werd ook keurig opgeruimd en schoongemaakt. Ik kan niet anders zeggen dat het er perfect uit ziet
gr Rene
M. Bongers
Mooi resultaat en monteur vriendelijk en behulpzaam. Monteur was alleen maar heeft keihard gewerkt .
G Kikken
Prima service
Trap ziet er heel mooi uit, vriendelijke en kundige monteurs over de vloer gehad. Enige minpuntje is dat de trap wat minder anti slip is dan we hadden verwacht.
D. Van der Linden
Super traprenovatie we zijn meer dan tevreden ook over de monteurs zeer tevreden zijn kundig en informeerde ons ook als iets even een aanpassing nodig had. Een 10 is nog te weinig. De trappen zien...Super traprenovatie we zijn meer dan tevreden ook over de monteurs zeer tevreden zijn kundig en informeerde ons ook als iets even een aanpassing nodig had. Een 10 is nog te weinig. De trappen zien er geweldig uit en we zijn erg blij met dit resultaat. Ook heel attend dat we doos mercie kregen voor dag later starten dan was gepland . Monteurs hebben hard gewerkt om toch op tijd alles af te krijgen super!
Tevreden 😄
C. van der Hoeven
De vertegenwoordiger van jullie bedrijf is iets TE positief. We moesten verven, sauzen, alles afmaken. De trap komt als laatste, alles blijft keurig. Helaas hebben wij toch weer de zijkanten van de...De vertegenwoordiger van jullie bedrijf is iets TE positief. We moesten verven, sauzen, alles afmaken. De trap komt als laatste, alles blijft keurig. Helaas hebben wij toch weer de zijkanten van de trap over moeten verven, putjes in de muur dichten en oversauzen..... Dit was nadat was trap is gedaan. Bij de vloer van de overloop werd wel nauwkeuriger gewerkt. De trap zou beslist slipvrij zijn, juist een kenmerk van Upstairs, werd ons verteld. Ik ben inmiddels al een keer lelijk van de trap gegleden..... De trap werd gedaan, de 2 heren hadden er , 3,5 uur over gedaan hier te komen. Om 13.00 waren ze klaar en reden dus weer 3,5 uur terug. Een aantal weken later werd de vloer van de overloop gelegd door 1 persoon. Weer 3,5 uur gereden, was ook met een halve dag klaar en weer 3,5 uur terug. Ik begrijp werkelijk niet waarom dat niet in 1x gedaan is. 7 Uur extra rijden, die uren moeten betaald en zo ook de brandstofkosten. Is de trap zo duur ivm een foutieve planning. Wij hebben zelf een bedrijf en kunnen dit niet begrijpen, om over de extra belasting van het milieu maar niet te spreken.
W. Broekhoff
Hoe dat trap zich houdt moet ik nog gaan ervaren. Maar de monteur heeft geweldig werk geleverd. ziet er fantastisch uit,mijn zoon overweegt daarom ook voor een Upstairs te gaan!