William en Ricardo hebben prachtig werk geleverd Goed team zijn op elkaar ingespeeld. Werken efficiënt samen en zeer klantvriendelijk. Ben heel tevreden over resultaat en de vlotte manier van werken.
Positief: de trappen zijn snel geplaatst, het eindresultaat oogt netjes en strak. Negatief: de trappen zijn een stuk gladder dan verwacht. De antislip is niet echt merkbaar....Positief: de trappen zijn snel geplaatst, het eindresultaat oogt netjes en strak. Negatief: de trappen zijn een stuk gladder dan verwacht. De antislip is niet echt merkbaar. Prijs-kwaliteitverhouding is niet correct (te duur). Verbeterpunt: de monteurs hebben bij het inkorten van de tredes van de benedentrap meerdere wangen geraakt. Dit heb ik die avond nog geplamuurd en geverfd zodat dit de volgende ochtend hersteld was voor de plaatsing.
Ht. Germans
Het was n geweldige ervaring om upstairs over de vloer te hebben. We hadden 2 gezellige en hardwerkende monteurs in huis. we zijn meer dan tevreden met onze trap. ook de telefoniste...Het was n geweldige ervaring om upstairs over de vloer te hebben. We hadden 2 gezellige en hardwerkende monteurs in huis. we zijn meer dan tevreden met onze trap. ook de telefoniste was erg vriendelijk. fijn bedrijf vinden wij.
Helaas was de man die de trap zou plaatsen ziek na een kleine struggle met de planner is de trap maandag na het weekend geplaatst hoe dan ook voor een serieus degelijke trap vonden wij t...Helaas was de man die de trap zou plaatsen ziek na een kleine struggle met de planner is de trap maandag na het weekend geplaatst hoe dan ook voor een serieus degelijke trap vonden wij t prijskaartje toch nog vrij hoog zeker omdat de wangen er niet eens bij zaten toch zijn we tevreden en blij met het resultaat en gaan we nog veel plezier van hebben.