Upstairs

L. Doves

Bedankt Erik en Joop! Jullie hebben het geweldig gedaan. Wij zijn blij!
Richard bedankt voor het advies!

D. Hoeder

Van begin tot eind kan ik alleen maar tevreden zijn. Met het opnemen van onze wensen heel goed geholpen. Daarna komen ze alle afspraken keurig na. De monteurs zijn heel vriendelijk en alles is in 1x... Van begin tot eind kan ik alleen maar tevreden zijn. Met het opnemen van onze wensen heel goed geholpen. Daarna komen ze alle afspraken keurig na. De monteurs zijn heel vriendelijk en alles is in 1x goed gelegd en opgeleverd. Met als gevolg een prachtige trap die wij met trots aan al onze vrienden laten zien. Het is even een uitgave, maar ik kan het echt aanbevelen want het is het gewoon waard.

A.T. Dardaganidis

Tevreden

W. Keizers

Het is jammer dat het geschilderde houtwerk ( wang) beschadigd is tijdens de montage en er verder niets mee gedaan is.
Verder zou er op de overloop geen naad komen: hier hebben we specifiek om...
Verder zou er op de overloop geen naad komen: hier hebben we specifiek om gevraagd en daardoor lang op de plaatsing gewacht: maar nu zijn we beiden van mening dat we er toch een zien! Graag uitleg!
Heel erg jammer voor een product waar je veel geld voor betaalt. We zijn niet naar de concurrent gegaan omdat we bij jullie hoge kwaliteit hadden verwacht. Dat valt ons erg tegen.

Zeer goede medewerkers die er een zeer goed resultaat van maken

Ilona Hoogeveen

We hadden 2 perfecte monteurs, Karst en Whalid, die onze trap zeer nauwgezet hebben gemonteerd. Ze waren ook erg vriendelijk en gaven ons het vertrouwen dat we een goede keus hebben gemaakt met onze... We hadden 2 perfecte monteurs, Karst en Whalid, die onze trap zeer nauwgezet hebben gemonteerd. Ze waren ook erg vriendelijk en gaven ons het vertrouwen dat we een goede keus hebben gemaakt met onze Upstairs trap.

J. Lakeman

Vakkundig geplaatst. Leuke en vriendelijke monteurs. Hulde.