Zeer vriendelijke monteurs, netjes te werk gegaan en lieten alles zeer schoon achter. Vriendelijk in communicatie. Trap is netjes gelegd en straalt kwaliteit uit. Zeer snelle en vakkundige montage
Alles prima
Aardige mensen, mooi eindresultaat
Prettige samenwerking en fijne communicatie
W. Harteveld
Keurig en snel opgeleverd, zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
Saeed en Marinus hebben keurig werk geleverd. Prettige mensen om in huis aan het werk te hebben. De vraagstellingen van dit onderzoek zouden eens aangepast moeten worden. Wellicht meerderkeuzes...Saeed en Marinus hebben keurig werk geleverd. Prettige mensen om in huis aan het werk te hebben. De vraagstellingen van dit onderzoek zouden eens aangepast moeten worden. Wellicht meerderkeuzes kunnen aanvinken. Ook fijn dat we naar Weert zijn gegaan om voorbeelden te zien. Dat raden wij iedereen aan. Uiteindelijkvoor een ander decor.
Super mooi eindresultaat, hardwerkende monteurs
G. van der Linden
Helemaal volgens afspraak en top
M. Leliveld
Zeer vriendelijke monteurs die zeer vakkundig bezig zijn. Super resultaat. Ontzettend tevreden.
R. van den Oever
Ziet er strak en netjes uit. Monteurs goed werk geleverd, kundig en vriendelijk.