Zeer goede service. Hoge kwaliteit. Deskundige monteurs. Kortom top!
Van begin tot einde hele goede service. Monteurs zijn ook toppers, netjes, goede kwaliteit, hebben mee gedacht over uitvoering. Top eind resultaat en alles netjes achtergelaten.
K. Vandierendonck
Een aanrader is de 2de traprenovatie van jullie dus ik ben zeker tevreden
Sniekers
Top
W.L. Joosten
Een zeer vriendelijke adviseur, die absoluut geen druk uitoefende op een mogelijke beslissing. En zeer capabele monteurs die zeer netjes werkten.
Professionele monteurs en goede service van begin tot eind
Richard van Loon
Ik vind dat alles super is gegaan zowel planning als montage en zal upstairs zeker aanbevelen en ook zeker tom en tom vanwege hun vakkundigheid
Scheir
Zeer netjes afgewerkt en alles mooi opgeruimd!
Zonneveld
De monteurs zijn vanaf de mat gaan werken en niet vanaf de vloer. Hierdoor is het een hels karwei om de mat na het weghalen weer op zijn plaats te krijgen. Moet dan overal ondergeschoven...De monteurs zijn vanaf de mat gaan werken en niet vanaf de vloer. Hierdoor is het een hels karwei om de mat na het weghalen weer op zijn plaats te krijgen. Moet dan overal ondergeschoven worden.