Upstairs

Prima pruct en zeer professionele en vriendelijke monteurs.

Heuveling

Uitstekend werk geleverd. Wel een opmerking over het voorgesprek. Hierin had wel mogen worden aangegeven dat het verwijderen van de marmoleum trap bedekking een enorme klus zou zijn. We waren maar... Uitstekend werk geleverd. Wel een opmerking over het voorgesprek. Hierin had wel mogen worden aangegeven dat het verwijderen van de marmoleum trap bedekking een enorme klus zou zijn. We waren maar net op tijd klaar voor de komst Upstairs. Als leken konden wij dit niet inschatten

Fantastische service

Goed en snel gewerkt, mooi resultaat

J. Breur

Zeer tevreden over het gehele proces, van bezoek Sowroom tot realisatie. Monteurs Dave en Ron zijn zeer vriendelijk en vakkundig, ze werken met plezier en zijn een visitekaarte voor jullie... Zeer tevreden over het gehele proces, van bezoek Sowroom tot realisatie. Monteurs Dave en Ron zijn zeer vriendelijk en vakkundig, ze werken met plezier en zijn een visitekaarte voor jullie bedrijf. Kortgezegd wij zijn zeer tevreden. Miranda en Johan Breur

Perfecte aflevering, zeer vakkundig personeel

Mooie trap geworden en aardige monteurs

Nicole

Ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor een trap van Upstairs in ons nieuwbouwhuis. Het eerste adviesgesprek meteen al als prettig ervaren en we waren snel uit over onze keuze. Tussendoor was... Ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor een trap van Upstairs in ons nieuwbouwhuis. Het eerste adviesgesprek meteen al als prettig ervaren en we waren snel uit over onze keuze. Tussendoor was het contact met Upstairs prettig, we werden goed op de hoogte gehouden. De monteurs hebben ontzettend netjes gewerkt en waren erg vriendelijk. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en zullen Upstairs dan ook echt aanraden. De prijs- kwaliteitverhouding is erg goed. Je kan zien dat er professionele monteurs werken en dat het materiaal van de trap ook echt duurzaam is. Het straalt de luxe uit waar wij naar op zoek waren!