Ik ben heel blij met hoe Carsten en Wallid bij ons de traprenovatie hebben uitgevoerd. Het zijn het echte professionals! Ik zou ze zeker aanraden.
Rianne
Leuk adviesgesprek, waarin veel mogelijkheden besproken worden. Eerste factuur niet ontvangen, wel een niet zo vriendelijke mail dat ik nog moet aanbetalen. Monteurs houden geen rekening met...Leuk adviesgesprek, waarin veel mogelijkheden besproken worden. Eerste factuur niet ontvangen, wel een niet zo vriendelijke mail dat ik nog moet aanbetalen. Monteurs houden geen rekening met anderen, draaien harde muziek. Maken schade aan je huis: penstreep op de vloer, wang van de trap beschadigd, trapleuning die er al zat is beschadigd. Randen niet gekit, dus kieren. Treden zouden niet meer kraken, doen ze wel. Advies monteur zet bij vloerverwarming een bakje water neer om kraken te voorkomen. Dit was niet wat de adviseur heeft voorgelicht. Nu ze weg zijn wiebelt de bovenste trede van de trap. Hoop dat ze dit nog herstellen...
De trap is prachtig maar het hele traject van bestelling tot levering verliep moeizaam. Toen de trap uiteindelijk geplaatst werd, waren 3 van de 6 leuningen niet meegeleverd en van de 3 die er wel...De trap is prachtig maar het hele traject van bestelling tot levering verliep moeizaam. Toen de trap uiteindelijk geplaatst werd, waren 3 van de 6 leuningen niet meegeleverd en van de 3 die er wel waren, was er 1 niet op maat. Tot op de dag van vandaag heb ik geen indicatie gekregen wanneer de leuningen nu worden nageleverd, maar heb wel 90% van de totaalsom moeten betalen.
Tevens is er in alle communicatie (email en telefoon) een sterke nadruk op betaling; vooraf gedeeltelijk betalen, wanneer ik afspraken wijzig of niet nakom, moet ik rekenen op extra kosten, meteen betalen bij plaatsing (ook al is de levering niet compleet), etc. U zich ongetwijfeld nare ervaringen hebben gehad in het verleden, maar voor mij als nieuwe klant vind ik het storend.
J. Leeuwenkuijl
Zeer prettige, vriendelijke, vakkundige mannen!
F. Janssen
GOED MEEDENKEND EN TIPS VOOR OPLOSSINGEN EN ZEER GOED CONTACT .
Mooi product en eind resultaat maar wel prijzig.
We vinden dat het werk goed gedaan is.
D. Engels
De werknemers ok maar de klantendienst niet
Marloes
Nette werkwijze. Mooi resultaat. Alleen jammer dat de ledverlichting niet kon worden geplaatst.