De trap is erg mooi geworden maar de service vindt ik niet heel goed omdat wij de dag erna pas goed zagen dat het schilderwerk beschadigd was Dat jullie daar best moeilijk over doen en nu meer...De trap is erg mooi geworden maar de service vindt ik niet heel goed omdat wij de dag erna pas goed zagen dat het schilderwerk beschadigd was Dat jullie daar best moeilijk over doen en nu meer kosten aan schilder kwijt zijn dat voor zo prijs had ik meer verwacht
Gaaf
Ziet er super mooi uit!!!
M. Van Beneden
Wij hadden Tom als plaatser voor onze nieuwe Upstairs trap,een heel vriendelijke en propere werker,om helemaal alleen te werken en zo een mooi resultaat te leveren,daar doen wij onze hoed voor af!...Wij hadden Tom als plaatser voor onze nieuwe Upstairs trap,een heel vriendelijke en propere werker,om helemaal alleen te werken en zo een mooi resultaat te leveren,daar doen wij onze hoed voor af! Hartelijk dank, wij zijn heel tevreden!
van Ek
Super bedankt voor de mooie trap en goede service
Prima, zeer content !
E. van de Vyvere
We zijn zeer tevreden van de service en de mooie trap!
Mooie afwerking!
A. Broekzitter
?
Goede samenwerking. Goede uitleg over de montage en nabehandeling. Mooi eindresultaat.