Het is een prachtige trap geworden. Remco en Kevin hebben hun uiterste best gedaan om er iets moois van te maken. Ze hebben tot 19.00 uur doorgewerkt om deze klus in één dag te klaren.Het is een prachtige trap geworden. Remco en Kevin hebben hun uiterste best gedaan om er iets moois van te maken. Ze hebben tot 19.00 uur doorgewerkt om deze klus in één dag te klaren. René is ook nog even komen kijken hoe die twee de aansluitingen op het bestaande houtwerk opgelost hebben. Het was lastig om hiervoor een goede manier te vinden, maar het is uitstekend gelukt.
G. van Loenen
Prima service!
Bedankt, het ziet er top uit!
Ziet er geweldig mooi uit.
Vaessens
We zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de trap.
Zeer netjes gewerkt en het eindresultaat mag er zijn.
Geheel naar tevredenheid geplaatst
Erreweyaert
Écht vakmanschap. Je merkt dat dit een firma is met jarenlange ervaring, supervriendelijke service én medewerkers van bij het eerste tot het laatste contact. Upstairs traprenovatie kunnen we...Écht vakmanschap. Je merkt dat dit een firma is met jarenlange ervaring, supervriendelijke service én medewerkers van bij het eerste tot het laatste contact. Upstairs traprenovatie kunnen we aan iedereen aanbevelen. Familie Erreweyaert - 4401KM Yerseke