Super tevreden met het resultaat! Professioneel en zeer klantvriendelijk.
Maatje
Trap is prachtig om te zien en loopt lekker. 2 vriendinnen vonden de trap ook heel mooi om te zien. Hebben zelf geen trap nodig.Appartement of bungalow.
Sweers
Ontzettend blij met onze nieuwe trap en de vakkundigheid van de 2 mannen die de trap gezet hebben. Het resultaat is erg mooi en wat waren ze snel. Binnen 3/4 dag zat alles erop inclusief...Ontzettend blij met onze nieuwe trap en de vakkundigheid van de 2 mannen die de trap gezet hebben. Het resultaat is erg mooi en wat waren ze snel. Binnen 3/4 dag zat alles erop inclusief verlichting. Je betaald er heel veel geld voor, maar het eindresultaat is geweldig.
Mooie trap
Personeel werkt netjes en laat geen troep achter.
Vriendelijk personeel en een prachtig resultaat echt het geld waard.
Supermooi
A. Liefsoons
Profesionneel , echt goe
Jongsma
Hartstikke tevreden en ziet er goed uit
- Stipt gehouden aan de afspraken - Eindresultaat zeer goed - Bekwame vriendelijke vakman - We werden regelmatig betrokken tijdens de plaatsing van de trap - Verliet ons huis...- Stipt gehouden aan de afspraken - Eindresultaat zeer goed - Bekwame vriendelijke vakman - We werden regelmatig betrokken tijdens de plaatsing van de trap - Verliet ons huis zeer proper