Een heel prettige monteur die zijn vak heel goed verstaat. Een mooi resultaat naar tevredenheid.
Kracht
Marinus en Saeed verdienen een flinke loonsverhoging.
Wij zijn heel blij met het resultaat,
Franky De Pauw
Klant benadering, informatie en afspraken zijn super klantvriendelijk. Helaas hebben we 1 mindere ervaring moeten delen door menselijke meetfout waardoor bij de eerste afspraak de plaatsing niet kon...Klant benadering, informatie en afspraken zijn super klantvriendelijk. Helaas hebben we 1 mindere ervaring moeten delen door menselijke meetfout waardoor bij de eerste afspraak de plaatsing niet kon worden afgerond daar de afmetingen niet pasten. Wij hebben hierdoor dus 2 maal moeten voorzien om thuis te zijn terwijl wij beiden essentiële werkers waren. Maar deze frustratie is al weggeveegd door het resultaat en kwaliteit mvg Franky &Karine
M. van Zaanen
Vanaf het eerste bezoek tot aan de levering en plaatsing alles zeer netjes en professioneel geregeld.
Mannebeek
Super mooi resultaat, echter vakman
Netjes gewerkt en zeer vriendelijke monteurs
Goede aflevering van de mooie trap. Was op tijd gearriveerd en goed afgeleverd. Ik ben super blij.