Een prachtige trap! Monteur heeft netjes gewerkt en de afwerking is top. We zijn er ontzettend blij mee 😊
Wij vinden het jammer dat ons vertelt is dat wij alles klaar moesten hebben voordat de trap gerenoveerd zou worden . wij hebben er dus voor gezorgt dat de schilder optijd klaar was . Wij vinden het jammer dat ons vertelt is dat wij alles klaar moesten hebben voordat de trap gerenoveerd zou worden . wij hebben er dus voor gezorgt dat de schilder optijd klaar was . helaas zijn er door jullie weer veel stukken afgestoten zodat de schilder weer terug moest komen . ook was ons niet vertelt dat er binnen van de treden stukken gezaagd moesten worden dus veel stof in huis . wij raden jullie aan om klanten over deze zaken beter in te lichten .
Mooie trap geworden
O. De Vries
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
M. Berkhout
Perfect, mooi eindresultaat, perfecte kwaliteit en zeer goede service van de monteurs
🙂
Snel en netjes gewerkt. Goede communicatie. Alles netjes achtergelaten. Zeer tevreden met de resultaten, kwaliteit en de service.
Niet goedkoop maar wel een prachtige kwalitatieve trap. Er is netjes en nauwkeurig gewerkt en ben zeer tevreden. Alleen de metalen strip op het begin van de trap en bovenste trede hadden we...Niet goedkoop maar wel een prachtige kwalitatieve trap. Er is netjes en nauwkeurig gewerkt en ben zeer tevreden. Alleen de metalen strip op het begin van de trap en bovenste trede hadden we eigenlijk ook graag in hetzelfde materiaal gehad. Dit is niet overlegd helaas. Verder wel top!
Canton
Trap ziet er mooi en solide uit, een eye-catcher in ons huis
Het eindresultaat wordt bepaald door de nauwkeurigheid van de afwerking. Dat hebben de mannen met zeer veel zorg gedaan