Super mooie lederen tas ontvangen mooi zacht en je blijft het leer ruiken heerlijk, ben er onwijs blij mee vooral ook de kleur groen is prachtig mooi ?
Renate
Super. Snelle levering. Eén puntje over de site: het zou fijn zijn om bij de tassen een afbeelding te plaatsen met een persoon zodat de grootte en positie van de tas goed weergegeven wordt. Soms is...Super. Snelle levering. Eén puntje over de site: het zou fijn zijn om bij de tassen een afbeelding te plaatsen met een persoon zodat de grootte en positie van de tas goed weergegeven wordt. Soms is dat wel het geval maar niet in alle gevallen. En, in geval van mijn tas, had ik graag geweten wat de afmetingen van de hengels waren. Zou fijn zijn als dat vermeld werd. Verder supergoede ervaring met Uqqies.
Jitty
A. Velt
Zeer positief
Wilma
Maken mooie tassen en de prijs is leuk.
JB
Snel een mooi product ontvangen
Judith
Een fijn bedrijf met een zeer service! Ik wilde toch een andere maat tas en dat kon gelijk geregeld worden. En toen ik uiteindelijk besloot om de tas helaas te retourneren na lang wikken en wegen,...Een fijn bedrijf met een zeer service! Ik wilde toch een andere maat tas en dat kon gelijk geregeld worden. En toen ik uiteindelijk besloot om de tas helaas te retourneren na lang wikken en wegen, was dit ook geen enkel probleem!
Marijke
Snelle levering. Fijn om het pakketje te kunnen volgen. Mooie tas.