Offerte
Advies
Medewerkers
Communicatie

Marco Bragonje

Prima ervaring, waren meedenkend, prima op tijd. Fijne mensen bij de uitvoering, direct aanpassen indien nodig. Goede omgang met de kinderen. Kortom, zeer tevreden

jumbo Landsmeer

Goed, doen wat ze beloveb

Perfect , alles goed geregeld
Reserve stuurtje aanwezig , als er problemen waren dan konden we iemand bellen

VA

Zo fijn dat we via deze weg onze dank kunnen uiten.
Wij hadden zaterdag een fantastisch feestje !!
Zo fijn dat we via deze weg onze dank kunnen uiten.
Wij hadden zaterdag een fantastisch feestje !!
Dankjewel aan Femke, voor het begeleiden van de activiteit....haar enthousiasme werkte aanstekelijk... niks was te veel, echt top !!

Edwin Visser, Centric

Weer een prima samenwerking en communicatie vooraf!

M. Haven-Van Meijel

We hebben een zeer goede ervaring gehad met Urban Events. In de beginfase helder advies en prettig communiceren, duidelijke offerte, goede voorbereiding naar event toe en op dag zelf is alles ook... We hebben een zeer goede ervaring gehad met Urban Events. In de beginfase helder advies en prettig communiceren, duidelijke offerte, goede voorbereiding naar event toe en op dag zelf is alles ook super goed verlopen. De jongens waren goed voorbereid en hadden flexibele instelling. Daarnaast heeft dit bedrijf ook een persoonlijke insteek en zijn begripvol geweest naar onze specifieke situatie toe. Alles beoordeeld op 4,5 ster omdat er altijd nog ruimte is voor verbetering, maar ervaring voelt als 5 sterren.

Dusseldorp BMW

2 playseats gehuurd voor een openingsevenement, hierbij een zeer goede ervaring gehad met Urban Events, goede communicatie vooraf en tijdens het evenement, scherpe prijs en prettig personeel om... 2 playseats gehuurd voor een openingsevenement, hierbij een zeer goede ervaring gehad met Urban Events, goede communicatie vooraf en tijdens het evenement, scherpe prijs en prettig personeel om mee samen te werken.

Goede service, vriendelijk personeel en goede spelcomputers.

SITECO GMBH

Zeer proffesioneel en kwalitatief goede producten geleverd met uitstekende ondersteuning.

ATPI

Goed! Goede communicatie, flexibel met wijzigingen en vriendelijk personeel.