Offerte
Advies
Medewerkers
Communicatie

Witte van Moort

We hebben een tweedaagse beurs gehad met een race simulator incl. begeleiding

H. Messemaker

Top bedrijf,. Zowel on het offerte traject waarbij ze door goed door te vragen met het juiste advies kwamen. Maar ook door de perfecte begeleiding tijdens het event door Femke. Op tijd aanwezig,... Top bedrijf,. Zowel on het offerte traject waarbij ze door goed door te vragen met het juiste advies kwamen. Maar ook door de perfecte begeleiding tijdens het event door Femke. Op tijd aanwezig, aandacht voor de gasten, kinderen en volwassenen,. Ze was behulpzaam en gedurende het event moest er worden afgebroken wat ook geruisloos gebeurde. Echt een top service in ieder detail van het begin tot het einde.

Rob Kuiper

Super tevreden,goede communicatie, begeleiding,stipt op tijd,komt alle afspraken na.

Rob Kuiper

Super bedrijf,komt alle afspraken na,en vriendelijk contact .

Tante Marloes

Prima geregeld
Goed meegedacht met de wensen van de klant
Marc leuke jongen die ons zeer behulpzaam was

Muntstad

Voor de Muntstad familiedag hebben wij een zeer goede ervaring met Urban Events. Er wordt vanaf het aanvragen van de offerte goed met je meegedacht voor de mogelijke opties. Al met al een zeer... Voor de Muntstad familiedag hebben wij een zeer goede ervaring met Urban Events. Er wordt vanaf het aanvragen van de offerte goed met je meegedacht voor de mogelijke opties. Al met al een zeer tevreden ervaring en ik raad anderen dan ook aan om voor Urban Events te kiezen. Een echte toevoeging om je event net wat meer interactief te maken.

AT BV

Topservice! Goede begeleiding!

Berna van der Kleijn

Zeer klantvriendelijk, en goede uitleg aan de deelnemers

Korte en duidelijke lijnen.

Worktrans Uitzendgroep

2de keer met dit bedrijf gewerkt. Helemaal top! Niks op aan te merken.