Offerte
Medewerkers
Communicatie

Martens beton n.v.

Fijne, prettige samenwerking.
Leuke en professionele mensen. Dirk en Femke zijn zeer meedenkend en klantvriendelijk!

Wij hebben een VR set gehuurd voor op een beurs in Duitsland. Urban Events was zo flexibel en dacht mee. Contact verliep soepel. Zeker een aanrader!

Heel goed! Zowel tijdens het voortraject als tijdens de draaidag zijn wij goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Erg vriendelijk en attente medewerkers.

Erik

Goede ervaringen. Reageert snel en denkt mee. Erg flexibel naar de klant.

Prima voor elkaar

Flash Private Mobile Networks

Was ontzettend fijne samenwerking, professionele begeleiding van de games. Fijne communicatie tussen mij en de begeleiders. Alles verliep vlekkeloos en hierdoor werd ik fijn ontzorgd.
Dank...
Dank jullie wel!

In aanloop naar het evenement goed. Korte lijnen en duidelijk in de communicatie en denkt goed mee.

Het is ons heel erg goed bevallen en zal een andere partij die een event organiseert of op een beurs of iets dergelijks staat, ze zeker aanbevelen.

Jumbo Hans Kok

We zijn zeer goed geholpen. Er is aandacht voor de klant. Goed advies en ze komen de afspraken na.