Offerte
Advies
Medewerkers
Communicatie

S. Seigers / Jansen Installaties Zwolle

Ik heb het hele traject,vanaf offerte aanvraag tot en met de begeleiding van de simulaties, als heel plezierig ervaren

Alles was naar wens! Contact, op tijd met opbouwen, goed contact met de gasten en duidelijk.

Tanja Vermaas / Intramed

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Aardige en deskundige mannen.
Reageren snel op vragen en houden zich aan de afspraken.
TOP

Snelle en correcte afhandeling en levering van de bestelde producten.

Swatch Group

Erg professioneel en meedenkend.

Tevreden over service en producten

BMW Driving Experience Slotemakers

Ik had een kort lijntje met het bedrijf, daardoor kon alles snel en simpel geregeld worden.
Advies was ook duidelijk.

KRO-NCRV Betreden op eigen risico

(Bewerkt)

Urban Events is op zondag 2-12 bij ons in de studio geweest waar we gebruik hebben mogen maken van een racesimulator. Opbouw en afbreken ging heel snel. Erg tevreden over. Medewerker is hele tijd... Urban Events is op zondag 2-12 bij ons in de studio geweest waar we gebruik hebben mogen maken van een racesimulator. Opbouw en afbreken ging heel snel. Erg tevreden over. Medewerker is hele tijd aanwezig geweest om uitleg te geven waar nodig, wat erg prettig was.

Zeer plezierig contact gehad met Urban Events. Zowel tijdens het aanvragen van informatie, aanbieden offerte en tijdens op- en afbouw op beurs. Zeer plezierig dat zij ook buiten kantoortijden... Zeer plezierig contact gehad met Urban Events. Zowel tijdens het aanvragen van informatie, aanbieden offerte en tijdens op- en afbouw op beurs. Zeer plezierig dat zij ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn. Zeer hulpvaardig