Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers
Communicatie

Prettige samenwerking tijdens de eerst twee dagen van onze projectweek. Ook voorafgaande aan het event hebben we duidelijke afspraken kunnen maken.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Race simulator tijden evenement t.b.v. Vaderdag ingezete

Leys Middelburg

Prima hoor, doen precies waar je ze voor betaald: entertainen en begeleiden.

Prima, communicatie vooraf verliep goed, uitvoer ook prima.

Driessen

Ik heb een hele goede ervaring gehad. Het was mogelijk om last minute nog een race simulator te huren. De communicatie was fijn. De race simulator was naar wens en het brengen en ophalen was ook... Ik heb een hele goede ervaring gehad. Het was mogelijk om last minute nog een race simulator te huren. De communicatie was fijn. De race simulator was naar wens en het brengen en ophalen was ook allemaal goed geregeld.

Phonehouse

De F1 simulator trekt meer dan voldoende publiek zeker een aanrader, het bijgeleverde personeel is helemaal top. Zou ik zeker aanbevelen heb je daar verder geen omkijken aan.

AMPHITEC/Marco

Goede service.
Duidelijke uitleg.
Kwaliteit stoel/stuur/e.d uitstekend.
eigenlijk weinig negatiefs te verzinnen.

Maar om de race ervaring nog beter te laten over...
Goede service.
Duidelijke uitleg.
Kwaliteit stoel/stuur/e.d uitstekend.
eigenlijk weinig negatiefs te verzinnen.

Maar om de race ervaring nog beter te laten over komen. misschien kunnen jullie simpel met een kleine speaker het geluid dichter bij de rijder brengen. het race geluid voeg meer toe aan de ervaring.. Nu wat minder te horen door omgevings geluid en zo... simpele speaker onder stuur lijkt mij een hele grootte aanvulling.

Verder was het super leuk en alleen maar leuke reactie's

Reactie Urban Events:

Beste Marco,
Dank voor je feedback mbt het geluid, hier kunnen we en zullen we wat mee doen.
Beste Marco,
Dank voor je feedback mbt het geluid, hier kunnen we en zullen we wat mee doen.
Bij veel gelegenheden (dank aan beurzen waar overlast beperkt moet zijn) is geluid van voren uit het scherm juist voldoende, maar bij gelegenheden zoals een bedrijfsfeest is extra geluid inderdaad een meerwaarde. Bij je volgende boeking zal het geregeld zijn! ;-)
Bedankt en graag tot een volgende keer!
Jelle op den Akker
Namens het Urban Events team

Stichting Langs de zijlijn

Urban Events is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf met professionele race simulatoren! Jelle en medewerkers zijn zeer prettig in omgang en hebben een sociaal hart. Afspraak is bij hun... Urban Events is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf met professionele race simulatoren! Jelle en medewerkers zijn zeer prettig in omgang en hebben een sociaal hart. Afspraak is bij hun afspraak en alles wordt netjes geïnstalleerd. Zoek niet verder, maar bel Urban Events!

's HeerenLoo

Prima event neergezet! Ook aansluiten bij onze doelgroep was prima. VR werd door iedereen als een mooie belevenis ontvangen! Bedankt