Prettige en vlotte communicatie, zowel bij de offerte aanvraag, als in de planning! Alles wordt netjes geïnstalleerd. Bij installatie bleek scherm defect, en er werd direct een nieuw scherm...Prettige en vlotte communicatie, zowel bij de offerte aanvraag, als in de planning! Alles wordt netjes geïnstalleerd. Bij installatie bleek scherm defect, en er werd direct een nieuw scherm geregeld. Goed bereikbaar bij vragen tijdens gebruik. Verder probleemloos kunnen gebruiken en een groot succes op onze beurs!
Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Allereerst was de reactie van het bedrijf snel en kon er op korte termijn nog veel geregeld worden. De levering was goed en het verzorgen...Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Allereerst was de reactie van het bedrijf snel en kon er op korte termijn nog veel geregeld worden. De levering was goed en het verzorgen van het evenement werd ook professioneel gedaan.
Caya Noorland
Zeer goed. Urban events heeft erg snel geschakeld bij onze lastminute aanvraag voor onze klant. Zelfs hebben zij ons geholpen met 3 uur gratis begeleiding! (Op zondag gesloten, maar voor ons toch...Zeer goed. Urban events heeft erg snel geschakeld bij onze lastminute aanvraag voor onze klant. Zelfs hebben zij ons geholpen met 3 uur gratis begeleiding! (Op zondag gesloten, maar voor ons toch niet!!) Bedankt voor de fijne communicatie en schakelen!
Magnus Red B.V.
Geweldig goed mee denken en snel geholpen
Afspraken keurig nagekomen.
Marcel van Os / DBNL
Prima ervaring! Snelle reactie op aanvraag. Goed voorstel, afgestemd op event en gasten. Flexibele invulling en afspraak is afspraak. Aardige begeleiding. En, ook belangrijk: onze...Prima ervaring! Snelle reactie op aanvraag. Goed voorstel, afgestemd op event en gasten. Flexibele invulling en afspraak is afspraak. Aardige begeleiding. En, ook belangrijk: onze gasten hebben zich prima vermaakt.
Prettig bedrijf, goede communicatie en heldere afspraken.