Goede partner, samengewerkt op meerdere events en ze voegen met hun entertainment echt wat toe voor de bezoekers. Verder perfecte service en nette en duidelijke begeleiding bij alle opstellingen....Goede partner, samengewerkt op meerdere events en ze voegen met hun entertainment echt wat toe voor de bezoekers. Verder perfecte service en nette en duidelijke begeleiding bij alle opstellingen. Aanrader
De medewerkers Urban Events zijn zeer hulpvaardig en geven ook goed advies ten aanzien van de wensen van de klant. De service is snel en duidelijk. Ikzelf ben écht een noknow voor wat betreft jullie...De medewerkers Urban Events zijn zeer hulpvaardig en geven ook goed advies ten aanzien van de wensen van de klant. De service is snel en duidelijk. Ikzelf ben écht een noknow voor wat betreft jullie diensten, maar de uitleg was zo goed, dat zelfs ik het kon begrijpen. De service gaat voor mijn gevoel ook 24/7 door. Zelfs in de late avonduren werd ik accuraat en snel geholpen. Bij resultaat staan 4 sterren, dit komt doordat wij het zelf niet 100% goed geregeld hadden. Voor jullie 5 sterren!
Ellen de Boeff / Chemours Netherlands b.v.
Ik heb alleen positieve reacties ontvangen van onze medewerkers en gezinsleden.
Ik kreeg nav mij email heel vlot een offerte, duidelijke communicatie. Flexibel
Van Aaken Middelbeers BV
Wij hebben de race simulator gehad bij de opening van onze nieuwe showroom. Vooral de begeleiding was perfect, zodat het wedstijd idee er echt in zat met score bord en uiteraard een prijsje voor de...Wij hebben de race simulator gehad bij de opening van onze nieuwe showroom. Vooral de begeleiding was perfect, zodat het wedstijd idee er echt in zat met score bord en uiteraard een prijsje voor de winnaar.
Max van Weenen / Telecombinatie
Om ons bedrijf kennis te laten maken met VR hadden we besloten een VR booth op te laten zetten tijdens de kerstborrel. Hiervoor hebben wij Urban Events benaderd. De communicatie was snel en...Om ons bedrijf kennis te laten maken met VR hadden we besloten een VR booth op te laten zetten tijdens de kerstborrel. Hiervoor hebben wij Urban Events benaderd. De communicatie was snel en duidelijk en gaf ons duidelijk advies dat inspeelde op onze wensen. Op de dag zelf was de begeleider ruim op tijd aanwezig en werd de VR ervaring soepel opgebouwd. De VR was een geweldige ervaring en ontzettend populair bij alle aanwezigen. De kerstborrel die normaal redelijk snel leeg loopt bleef dankzij de VR booth tot het einde druk en super gezellig. Een top ervaring dus en zeker aan te raden aan elk bedrijf wat een manier zoekt om de kerstborrel een echte happening te maken!
Exact
Goede communicatie vooraf en tijdens het evenement.
Autobedrijf van der Vliet te Melissant
De simulator was zeer geslaagd op de wintermarkt!!!
Goede en snelle communicatie. Komt de afspraken goed na.