STip

Bedrijf prima, product vond ik matig. Blauw leren hoes voor mijn kobo gekocht. Hoes valt over het scherm heen en is niet handig.
Website ed werkt prima, maar de kern van de zaak is niet goed.

Bernadette

Mooie, duidelijke en klantvriendelijke website.

Snelheid

R. De Haas

Eenvoudig te vinden wat ik zocht

De info over bestelling en de snelle levering

Ron Admiraal

Mooi hoesje, voelt degelijk aan, snel geleverd, goede feedback.
Aanrader

Snelle levering en goede feedback

Danielle

Snelle levering, veel keus, niet duur

Peter

We bestelden een oplader voor een kobo e-reader. Deze zou bezorgd worden door PostNL. Waarschijnlijk is ergens in het bezorgproces iets mis gegaan. Na twee weken hadden we nog niets ontvangen en ook... We bestelden een oplader voor een kobo e-reader. Deze zou bezorgd worden door PostNL. Waarschijnlijk is ergens in het bezorgproces iets mis gegaan. Na twee weken hadden we nog niets ontvangen en ook niets van PostNL gehoord. Daarom contact opgenomen met UwEreader.nl. Dat contact verliep via email (telefonisch ging niet). Het bedrijf deed niet moeilijk over het feit dat we niets ontvangen hadden. Ze checkten nogmaals ons adres en beloofde de oplader opnieuw te versturen. En inderdaad ontvingen wij daags daarna de oplader in de brievenbus.

Alle waardering voor het prompt herstellen van iets dat in het bezorgproces is misgegaan, bij het bedrijf zelf of bij PostNL.

Jan Bennink

Goed produkt, op tijd bezorgd

Corrie Kikkert

R.H.J.Bremer

Ik heb slechts een ervaring met dit bedrijf: de aanschaf van een "hoes" over mijn ereader.

de snelle reactie en een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.