Adietje

(Bewerkt)

Heb een cover voor mijn ereader gekocht, maar nog niet ontvangen. Nu 1,5 weken geleden.

Nog geen. Ik heb nog niets ontvangen. Alleen een enquête over hoe het bedrijf bevalt...later bleek de cover naar een ander adres te zijn gestuurd. Blijkbaar heb ik ander adres opgegeven dan dat waar... Nog geen. Ik heb nog niets ontvangen. Alleen een enquête over hoe het bedrijf bevalt...later bleek de cover naar een ander adres te zijn gestuurd. Blijkbaar heb ik ander adres opgegeven dan dat waar ik woon. Het spijt hun, maar ze kunnen niets doen. Ik kon wel een nieuwe bestelling plaatsen.

Wil

Goed, gewoon netjes op tied geleverd.

Michel

Prima service en levering, alleen als het product terug moet zal je hiervoor kosten moeten maken en dat is helaas niet gering.

Prima website.

J.rijneveldshoek

Eerste keer dat ik hier gebruik van heb gemaakt en ik moet zeggen dat het keurig geregeld is, aanvraag was makkelijk en info verstrekking over voortgang product was goed.

Niet echt sterke punten, maar wel was alles goed duidelijk.

Adietje

Heb ereader gewoon in de winkel gekocht, dus niet bij uw bedrijf. Ervaringen van de ereader tot nu toe goed. Fijne ereader. Wel even wennen met boeken er op zetten en overzicht bewaren. Las eerst... Heb ereader gewoon in de winkel gekocht, dus niet bij uw bedrijf. Ervaringen van de ereader tot nu toe goed. Fijne ereader. Wel even wennen met boeken er op zetten en overzicht bewaren. Las eerst via de ipad. Is anders.

Heb ereader gewoon in de winkel gekocht, dus niet bij uw bedrijf. Dat vind ik raar. Waarschijnlijk zit uw bedrijf gekoppeld aan inloggen van de ereader. Ik vind dit niet netjes.

Doreen Jacobs

Efficiënt en snel

Anneke ten Kate

Snelle en directe levering

Had hem snel nodig, niet verwacht zo snel te ontvangen

F Prins

mooie vormgeving