Kelly

Ruim asortiment
Als tip steviger verpakken eentje heeft een barstje aan de zijkant erin

de Jong

Bestellen en de volgende dag geleverd.

Veel keus, niet duur.

jos riedijk

nee

Neptunus

Precies geleverd wat, waar en wanneer afgesproken voor een goede prijs. Niets op aan te merken.

Duidelijke produktbeschrijving op de website

Kok

Snel

Inge Swarts

Het verkeerde hoesje werd toegestuurd. Deze heb ik volgens de regels teruggestuurd. Helaas moest ik zelf de verzendkosten betalen terwijl het een fout van UwEreader.nl was.
Geen reactie of...
Geen reactie of ontvangstbevestiging ontvangen. Een week later kwam het juiste hoesje.
De levering was dus goed, maar de communicatie slecht.

Nee, eigenlijk niet. De levering kwam redelijk snel (helaas zonder bericht van verzending of track en trace).

J de Wit

Vlotte bezorging. Toen ik via de mail liet weten dat de oplader niet paste werd er snel gereageerd met hulp.
Toen ik doorgaf dat het in orde was heb ik geen reactie meer gekregen.

Zoals boven vermeld: snelle bezorging en snelle reactie op een vraag mijnerzijds.

Sander Padt

Heel prettig apparaatje

snel geleverd door bol.com en voldoet aan alle verwachtingen

G. Thoonen

Accurate beschrijving van het product met een scherpe prijsstelling en zeer snelle bezorging.

Wendy van Vliet

Prima, snelle levering