Mirelle

Super

Scherp . Precies groot genoeg

Tineke

Snelle service en een geweldig mooie omslag voor mijn e-reader ontvangen.

snelle levering

H Bogers

Heel snel geleverd en en hele mooie hoes.ik ben er erg blij mee

Snel en goed

Eric Gielen

Ik maakte zelf een adresfoutje bij het bestellen waardoor het pakje niet kon aankomen. Na doorgeven van het juiste adres is het pakje opnieuw zonder extra kosten naar mij verzonden. Levering past... Ik maakte zelf een adresfoutje bij het bestellen waardoor het pakje niet kon aankomen. Na doorgeven van het juiste adres is het pakje opnieuw zonder extra kosten naar mij verzonden. Levering past perfect en is deze keer goed aangekomen.

Klantvriendelijkheid. Perfect passend product.

de Jong

Ik ben in afwachting van een terugbetaling. Vind het bijzonder dat het terugsturen op eigen kosten moet en er geen sprake is van een antwoordnummer of klein bedrag ( 1 euro )bij retourneren.... Ik ben in afwachting van een terugbetaling. Vind het bijzonder dat het terugsturen op eigen kosten moet en er geen sprake is van een antwoordnummer of klein bedrag ( 1 euro )bij retourneren. Omruilen voor een goede case durf ik dan ook niet aan. Op mp zag ik meerdere cases te koop staan omdat mensen het retourneren niet aangaan. Bleken ook hier gekocht.

Helaas was het winkelen voor mij geen succes.

van Es

goed verpakt

Ada Oppelaar

De bestelling is meer dan een week bij post nl blijven liggen, ereader stuurde onmiddellijk een nieuwe. Deze wordt geretourneerd. Goede service een eerlijk bedrijf.

Het probleem lag niet bij hun maar bij post nl
Maar ereader. Nl heeft het keurig opgelost.

Particulier

Kreeg meteen de volgende dag het nieuwe snoertje,

Goed geregeld!

d