Prima service. Het door mij bestelde product was ernstig beschadigd bij levering. De verantwoordelijke bij www.uwgereedschap.nl stelde mij, na contactname, onmiddellijk gerust dat alles snel in orde... Prima service. Het door mij bestelde product was ernstig beschadigd bij levering. De verantwoordelijke bij www.uwgereedschap.nl stelde mij, na contactname, onmiddellijk gerust dat alles snel in orde zou komen. Twee dagen later ontving ik via de koerier een nieuw product ter vervanging. Je krijgt als klant het gevoel dat men er alles aan doet om je te helpen. Top.

Beschrijf hier uw ervaring

Hoge, persoonlijke service. Ze geven je vertrouwen.

Prima.

Zeer groot assortiment.

Alles heel correct

Beschrijf hier uw ervaring

vlotte bestelling , correcte opvolging op de website, correcte levering

van den oever

Snel duidelijk beschrijving

snel en goed geleverd

Anton

Een van de drie bestelde producten was niet op voorraad hoewel de website anders aangaf. Blijkbaar wilde men wachten totdat de hele bestelling in een keer kon worden verzonden, maar na een mail van... Een van de drie bestelde producten was niet op voorraad hoewel de website anders aangaf. Blijkbaar wilde men wachten totdat de hele bestelling in een keer kon worden verzonden, maar na een mail van mij is de bestelling in twee delen verstuurd.

Beschrijf hier uw ervaring

Er werd gelijk gereageerd op mijn mails en de bestelling werd keurig in twee delen verzorgd

Nashwan

Uitstekend

uitstekend

V-snaar

Beschrijf hier uw ervaring

De datum van aflevering werd pas ontvangen nadat het product reeds was ontvangen.

Reactie Uwgereedschap.nl:

Nav. uw bericht is het proces direct aangepast.
Onze excuses voor de verwarring.

Snel en makkelijk, duidelijke site!

Een pot verfafbijt gekocht, ook netjes op tijd bezorgd. Alleen geen updates over de verzendstatus, ik kreeg pas een mailtje dat het pakket verzonden was nadat ik het al ontvangen had.

Reactie Uwgereedschap.nl:

Nav. uw bericht is het proces direct aangepast.
Onze excuses.

Lucas

Eigenlijk is het de eerste maal dat ik in contact ben gekomen met Uwgereedschap.nl. Ik was lange tijd op zoek naar een bepaalde werktuig en bij Uwgereedschap, nl heb ik het gevonden.

Beschrijf hier uw ervaring

Het bestelde product is snel aangekomen, is van goede kwaliteit en de prijs valt mee. Ik geloof dat ik bij Uwgereedschap,nl andere producten ga bestellen.