Eerste bestelling, en goed bevallen.
Snelle levering en het product boven verwachting.

Beschrijf hier uw ervaring

Ja, dat het product beter is dan je zou denken, voor die prijs.

EGJ

Eigenlijk loopt het altijd goed en snel. Echter was een van mijn bestellingen verlaat, na mail contact bleek dat er een deel van de onderdelen vertraagd waren. Ik zou het op prijs stellen om een... Eigenlijk loopt het altijd goed en snel. Echter was een van mijn bestellingen verlaat, na mail contact bleek dat er een deel van de onderdelen vertraagd waren. Ik zou het op prijs stellen om een bericht te ontvangen op het moment dat er bekend Is dat er vertraging optreed.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede en snelle afhandeling van vragen en orders.

Modders

Prima !
Telefonisch contact gehad... vlotte levering.

Zeer scherp in prijs!

Arie Meijvogel

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Bestelling gedaan, niet geleverd ( op de site geen vermelding van niet voorradig ) gebeld en bestelling ongedaan gemaakt hetgeen door Hr Epema werd... Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Bestelling gedaan, niet geleverd ( op de site geen vermelding van niet voorradig ) gebeld en bestelling ongedaan gemaakt hetgeen door Hr Epema werd bevestigd per mail. Echter geld terug moet nog komen, ook na 2e vraag hierom.

Beschrijf hier uw ervaring

ik heb geen sterke punten ervaren

Goede prijzen, vlotte levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Prijzen waren laag in vergelijking met anderen.

nee

Ruud

Snell levering, en goed contact. Echter werden mijn slijptollen geleverd in een koffer, met alleen twee stukjes plakplastic erom. Hier had van mij een omdoos om gemogen ivm diefstal, omdat het een... Snell levering, en goed contact. Echter werden mijn slijptollen geleverd in een koffer, met alleen twee stukjes plakplastic erom. Hier had van mij een omdoos om gemogen ivm diefstal, omdat het een duur en gewild merk is.

Ervaring zeer positief: via mails op de hoogte gehouden van over voortgang van verzending. Bestelling goed en snel ontvangen, factuur netjes per mail.

Zie boven.