Goed verlopen

yusuf saiedi

Simpson deck caulk

Beschrijf hier uw ervaring

very smooth transaction. thank you.

In 1 woord PERFECT!

Beschrijf hier uw ervaring

Meer dan uitstekende service! Na een door mijzelf verkeerd besteld product, werd na een telefoontje alvast het goede product verstuurd, zonder op de retourzending te hoeven wachten. Perfect!

Goed service

Beschrijf hier uw ervaring

Goed service ook voor kleine bestellingen

Correct

behulpzaam en volgens (telefonische) afspraak

Dereed Kuyck

Zeer goede after sales afdeling, dat maakt dat ik graag terug kom

Beschrijf hier uw ervaring

Bij een van mijn bestellingen is er een lijmpot gaan lekken, de schade viel enigszins mee, was benieuwd hoe dit opgelost werd.
Mijn verwachtingen werden ruim over troffen. Ik ben blij dat ik...
Mijn verwachtingen werden ruim over troffen. Ik ben blij dat ik weer eens een zeer goede website op mijn lijstje favoriete webwinkels kan plaatsen.

Helemaal Top!!

Beschrijf hier uw ervaring

Vrijdag in de loop van de ochtend besteld. Zaterdag ochtend werd her pakket al afgeleverd.

Cyril Sars Citroën Cars

Misleidend

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb bij U besteld een Pakkingsnijder Turnus 321-200. Op de foto en de beschrijving op de site staat dat het meetblad 200 mm lang is. Op de doos van het product staat dit ook (blade size 200 mm).... Ik heb bij U besteld een Pakkingsnijder Turnus 321-200. Op de foto en de beschrijving op de site staat dat het meetblad 200 mm lang is. Op de doos van het product staat dit ook (blade size 200 mm). Echter het opgestuurde product is een pakkingsnijder die er heel anders uit ziet dan op de foto en op de foto op de doos, het blad is half zo lang. Namelijk 100 mm. Je kunt dus cirkels snijden van 200 mm ipv 400 mm zoals je zou verwachten van de omschrijving en foto.

Reactie Uwgereedschap.nl:

Inmiddels contact gehad en het juiste product wordt uitgeleverd.

Roel Elfrink

Snel en goed !

Beschrijf hier uw ervaring

Zondagavond 2 lappenschijven + polijstpasta besteld bij DHZ Tools ; dinsdag al thuis ontvangen !
Precies wat ik besteld had , goede kwaliteit en redelijke prijs .
Dit was mijn eerste...
Precies wat ik besteld had , goede kwaliteit en redelijke prijs .
Dit was mijn eerste bestelling , maar er zullen er zeker meer volgen in de toekomst .

Snelle service, hoge verzendkosten

Beschrijf hier uw ervaring

Redelijk snelle levering. Alleen hoge verzendkosten voor 1 boortje van 2,25 euro!