Zegwaard

Makkelijk aan tafel bestellen, tegen een redelijke prijs

Beschrijf hier uw ervaring

gewoon zoals ik verwacht, ik betaal en krijg het bestelde artikel ! (nuchter hollands van vroeger)

van Velzen

Slechte recensies worden verwijderd...

Beschrijf hier uw ervaring

Betaald voor 2 werkbroeken die ik tot op heden niet ontvangen heb. Geen reactie van hun kant, helemaal niks !

Reactie Uwgereedschap.nl:

Er is wel degelijk een reactie geweest maar de mailbox waar het heen werd gestuurd heeft naar alle waarschijnlijkheid de mail geblokkeerd en verwijderd. Inmiddels telefonisch contact gehad met de... Er is wel degelijk een reactie geweest maar de mailbox waar het heen werd gestuurd heeft naar alle waarschijnlijkheid de mail geblokkeerd en verwijderd. Inmiddels telefonisch contact gehad met de klant en de bestelling is ingepakt en wordt vanmiddag uitgeleverd.

van Velzen

Ballentent

Week geleden 2 werkbroeken besteld en betaald
Er is nog niks geleverd, geen reactie op email.
98% beveelt dit aan ? klopt geen reet van !

Martien van Wijngaarden

Bestelling bij uwfittingspecialist.nl

Beschrijf hier uw ervaring

Een bestelling geplaatst van ca 100 onderdelen. Deze werden in drie verzendingen geleverd. op het moment dat ik dacht dat er iets verkeerd gegaan was contact opgenomen via e-mail. Deze werd snel... Een bestelling geplaatst van ca 100 onderdelen. Deze werden in drie verzendingen geleverd. op het moment dat ik dacht dat er iets verkeerd gegaan was contact opgenomen via e-mail. Deze werd snel beantwoord met duidelijke uitleg en excuus. De nalevering super uitgevoerd. Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Autoservice Jans Hoogeveen

Wij hebben nog niets van jullie ontvangen??

Beschrijf hier uw ervaring

kan geen oordeel geven over iets wat we nog niet hebben ontvangen

Reactie Uwgereedschap.nl:

Adres gesloten

Zending wordt volgende werkdag opnieuw aangeboden
18/02/2015 / 10:43
DHL PARCEL

Zending is onderweg voor aflevering

Zending wordt vandaag aangeboden

Bob Ambachtelijk Teakwerk

Klant gericht

Beschrijf hier uw ervaring

bestellingen komen op de afgesproken tijd binnen

Dirk

Bedrijf is goed, spul (wat ik gekocht heb) is ronduit bagger en kun je meteen in de container flikkeren

Snelle service, snelle levering

Hoef geen account te maken - goedkoopste voor wat ik zocht - gunstige verzendkosten (boven 50 euro gratis) - snelle afhandeling en verzending

Duidelijke website. Groot scala aan gereedschap

Beschrijf hier uw ervaring

Zie ook boven, maar ook mailtje na bestelling, en snelle levering

G.v.Wieringen

Zeer correct

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle nalevering van product wat niet op vooraad was