1983 beoordelingen

1983 Reviews

Prima service

Zeer nuttig

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn om te lezen dat de onze cursus als zeer nuttig hebt ervaren. Wat kunnen we doen om je nog meer tevreden te maken?
Met vriendelijke...

Goed georganiseerd

Duidelijk cursus.

Dag,
bedankt dat je de moeite hebt genomen de review in te vullen.
Fijn dat de cursus duidelijk was.
Succes met het geleerde!
Annelies van der Linde,...
Dag,
bedankt dat je de moeite hebt genomen de review in te vullen.
Fijn dat de cursus duidelijk was.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus zat goed in elkaar en was goed te volgen. Dat kwam mede door de trainer. Zij nam uitgebreid de tijd en koppelde feedback goed terug

Goedendag,
Bedankt voor jouw feedback. Wat een mooie cijfer!
Fijn dat je onze cursus goed kon volgen en dat onze trainer feedback goed terug koppelde.
Succes in de praktijk!
Met...
Goedendag,
Bedankt voor jouw feedback. Wat een mooie cijfer!
Succes in de praktijk!

Aebi Schmidt Nederland BV

Goedendag,
Dank je wel voor jouw mooie cijfer.
Goed om te lezen dat je een prima ervaring hebt met onze cursus.
Annelies van der...
Goedendag,
Dank je wel voor jouw mooie cijfer.
Goed om te lezen dat je een prima ervaring hebt met onze cursus.

Louis de Vries Organisatiesysteem

Goede informatie en communicatie, heldere uitleg, prima docenten en een prettige sfeer tijdens de cursusdagen. Ook de voorzieningen op de locatie zoals catering waren uitstekend.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Duidelijke opbouw van de lesstof. Examen verdeeld over meerdere momenteel beviel ook goed. Zorgde voor rust in de groep. Afsluitend examen wordt op prettige manier gegeven.

Dag Louis,
Dag Louis,
dank je wel voor het prachtige cijfer. Goed om te lezen dat de informatie en communicatie vanuit ons goed is. Ook fijn dat je ervaren hebt dat er een duidelijke opbouw van de lesstof is.

nvt

Goedendag,
dank je wel voor het mooie cijfer dat je ons geeft!

Perivo

Alles op tijd en op de juiste plaats zoals afgesproken

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Het was een interessante cursus, een goede indruk gekregen hoe om te gaan met werken met een heftruck

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. Mooi om te lezen dat het een interessante cursus was.
Veel succes met het veilig rijden op je heftruck!
Annelies...
Goedendag,
Veel succes met het veilig rijden op je heftruck!

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus was goed te doen, mede door de relaxte instructeur. Hij stelde ons op t gemak door af en toe een grapje ertussendoor te gooien.

Goedendag,
Dank je wel voor je feedback.
Goed om te lezen dat je onze cursus als goed hebt ervaren.
Mooi dat onze relaxte instructeur je op het gemak stelde.
Succes met het...
Goedendag,
Dank je wel voor je feedback.
Goed om te lezen dat je onze cursus als goed hebt ervaren.
Mooi dat onze relaxte instructeur je op het gemak stelde.

Goedendag,
Bedankt voor jouw feedback. Fijn om te lezen dat de cursus goed is.
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam Education.

V-Kam Education biedt tijdens de opleiding professionele ondersteuning vanaf het moment van inschrijven tot aan de laatste schooldag waardoor faciliteiten die vanzelfsprekend lijken (locatie, goede... V-Kam Education biedt tijdens de opleiding professionele ondersteuning vanaf het moment van inschrijven tot aan de laatste schooldag waardoor faciliteiten die vanzelfsprekend lijken (locatie, goede docenten, planning, lesmateriaal, etc.) goed geregeld zijn en niet hebben afgeleid van daar waar het uiteindelijk om draait, het opnemen van kennis en aanleren van vaardigheden.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus biedt handvaten om een integrale blik te ontwikkelen en kennis en vaardigheden op te doen op de gebieden kwaliteit, arbo en milieu. De deskundige docenten weten de lesstof op een dusdanig... De cursus biedt handvaten om een integrale blik te ontwikkelen en kennis en vaardigheden op te doen op de gebieden kwaliteit, arbo en milieu. De deskundige docenten weten de lesstof op een dusdanig praktische wijze over te brengen dat soms ingewikkelde materie tot de verbeelding spreekt en door te vertalen is naar de praktijk.

Dag,
bedankt voor jouw uitgebreide feedback! Mooi dat je onze professionele ondersteuning waardeert, waardoor jij niet wordt afgeleid van het opnemen van kennis en aanleren van vaardigheden.