1984 beoordelingen

1984 Reviews

Rob

Zeer ervaren en enthousiaste trainer

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

zeer nuttig, was voor mij een refresher

Beste Rob,
dank je wel voor jouw feedback. Goed om te lezen dat de trainer zeer ervaren en enthousiast is, zodat je de cursus als zeer nuttig hebt ervaren.
Met...
Beste Rob,

Vegro Verpleegartikelen

Tevreden

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Fijne cursus, goede informatie en goede interactie.

Goedemiddag,
dank je wel voor jouw feedback en het mooie cijfer.
We vinden het fijn dat je tevreden bent en ook goede interactie in de cursus hebt ervaren.
Met vriendelijke...
Goedemiddag,
dank je wel voor jouw feedback en het mooie cijfer.

IW-Noord Holland

Zeer leerzaam. Het was voor mij ook een spiegel die mij werd voorgehouden. Hierdoor kwam ik er achter dat ik al veel kennis had van bepaalde zaken. Dit gaf mij weer meer vertrouwen voor de rol die... Zeer leerzaam. Het was voor mij ook een spiegel die mij werd voorgehouden. Hierdoor kwam ik er achter dat ik al veel kennis had van bepaalde zaken. Dit gaf mij weer meer vertrouwen voor de rol die ik heb binnen ons bedrijf.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus brengt je op weg voor je rol als preventiemedewerker. En dat is ook het doel vind ik.

Goedendag,
dank je wel voor je mooie cijfer: een 10!. Goed om te lezen dat je onze cursus als zeer leerzaam hebt ervaren. Fijn dat je door onze cursus weer meer vertrouwen krijgt om jouw rol verder te vervullen.
Veel succes!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Veel informatie en goed te gebruiken in de opzet voor een ISO certificering

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Voldoende informatie om mee aan de slag te gaan

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. Goed om te lezen dat je veel informatie hebt ontvangen die goed te gebruiken is voor de opzet van ISO-certificering.
Succes met het...
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Goede cursus, snelle reactie bij vragen via de mail.
jammer dat ik de e-learning niet van tevoren kreeg

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed, veel informatie. goede stof

Goedemiddag,
dank je wel voor het mooie cijfer dat je ons geeft: een 10! Fijn om te lezen dat je snelle reactie krijgen bij via via de mail.
Je geeft aan het jammer te vinden dat je de...
Goedemiddag,
Je geeft aan het jammer te vinden dat je de e-learning niet van te voren kreeg. We gaan kijken hoe we dit anders kunnen doen. Dank je wel voor het melden, dat helpt ons te verbeteren.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Goede ervaring; snelle response op vragen en duidelijke afspraken en instructies.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

e learing gedeelte van de BHV cursus was duidelijk . Sommige deelnemers konden het filmpje van de AED niet openen, maar verder was het lesmateriaal uitgebreid en duidelijk omschreven. De praktijkdag... e learing gedeelte van de BHV cursus was duidelijk . Sommige deelnemers konden het filmpje van de AED niet openen, maar verder was het lesmateriaal uitgebreid en duidelijk omschreven. De praktijkdag was erg nuttig. De trainer, Otto Mulder, gaf duidelijk les met interessante voorbeelden en de nodige humor.

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je een goede ervaring hebt en we snel reageren op jouw vragen.
Sommigen hadden wat problemen met het openen van het AED filmpje in de...
Goedendag,
Sommigen hadden wat problemen met het openen van het AED filmpje in de elearning. De trainer, Otto Mulder, heeft dit ook aan ons doorgegeven en we gaan een oplossing zoeken hiervoor.
Succes als BHV-er!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Zeer positief, professionele trainer en voorzieningen waren goed geregeld

zeer positief

Goedendag,
We zijn super blij met jouw cijfer: een 10! Dank je wel voor daarvoor.
Belangrijk is dat je zeer positief bent over onze cursus.
Met vriendelijke...
Goedendag,
We zijn super blij met jouw cijfer: een 10! Dank je wel voor daarvoor.
Belangrijk is dat je zeer positief bent over onze cursus.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

De contacten met V_Kam waren zeer goed en professioneel.
Ik kreeg vanwege late inschrijving de lesmap keurig op mijn werk bezorgd; vergezeld o.a. van een fijne tas en een TONY Chcolonely reep.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Leerzame cursus, die geheel heeft gebracht wat ik er van verwachtte.

Goedendag,
Dank je wel voor jouw feedback. Leuk om te lezen dat je de lesmap voorzien van fijne tas en Tony reep waardeert.
Annelies...

Lub Snijder

Correcte behandeling

Professioneel opgezet

Dag Lub,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je ervaren hebt dat onze cursus professioneel is opgezet.
Succes in je rol!
Annelies van der Linde,...
Dag Lub,

Afra Snoek

Alles is prima geregeld. Goede communicatie. Fijne locatie van de cursus.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Duidelijke uitleg. Ervaren cursusleider. Goede praktijkvoorbeelden.