1984 beoordelingen

1984 Reviews

Anja Lukas Kindercentrum Prinses Amalia

Goede ervaring. positieve benadering

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

goede inzet van trainer, weet de groep te inspireren.

Dag Anja,
dank je wel voor jouw feedback.
Goed om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze cursus. Fijn dat je de goede inzet van onze trainer waardeert.
Succes in je...
Dag Anja,
Succes in je rol!

Sander Leuning

Positieve ervaring, leuke locatie met goede verzorging

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Cursus had genoeg inhoud. De trainster Bernadette van Pampus is een zeer kundige cursusleider. Stof overstijgend, rustig en scherp op de inhoud. Prettig om van haar de cursus Interne Audit Training... Cursus had genoeg inhoud. De trainster Bernadette van Pampus is een zeer kundige cursusleider. Stof overstijgend, rustig en scherp op de inhoud. Prettig om van haar de cursus Interne Audit Training te krijgen!

Goedendag Sander,
Goedendag Sander,
dank je wel voor jouw uitgebreide feedback. Goed om te lezen dat je een positieve ervaring met onze cursus hebt gehad. Het compliment voor onze trainer Bernadette over haar kundigheid gaan we zeker doorgeven.
Succes in je rol!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Bernadette is een leuke enthousiaste trainer.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Interessante opfriscursus interne audits. Alle belangrijkste punten zijn besproken en er was voldoende mogelijkheid te oefenen en punten in te brengen.

Goedendag,
Dank je wel voor jouw mooie feedback.
Goed om te lezen dat je onze trainer Bernadette als een leuke, enthousiaste trainer ervaart.
Succes met het geleerde in deze opfriscursus...
Goedendag,
Dank je wel voor jouw mooie feedback.
Succes met het geleerde in deze opfriscursus Interne Audits.

C.J.( Cees) Westerhoff

Prettige sfeer. Duidelijke uitleg. Wil andere cursussen doen

Goedendag Cees,
we zijn verrast over jouw cijfer: een 10! Super bedankt daarvoor.
Fijn om te lezen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren.
Mooi dat je nog andere cursussen wilt doen...
Goedendag Cees,
we zijn verrast over jouw cijfer: een 10! Super bedankt daarvoor.
Fijn om te lezen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren.
Mooi dat je nog andere cursussen wilt doen en succes in je nieuwe baan waar je onlangs gestart bent!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Prima, geen op of aanmerkingen

prima

Goedemorgen,
dank je wel voor jouw feedback.
Mooi om te lezen dat je de cursus als prima hebt ervaren en geen op- of aanmerkingen hebt.
Succes met de opgedane kennis en ervaring!
Met...
Goedemorgen,
dank je wel voor jouw feedback.
Succes met de opgedane kennis en ervaring!

Libertas Leiden

Ik heb de opfristraining gevolgd voor interne auditgesprekken.
Ik heb de opfristraining gevolgd voor interne auditgesprekken.
Ik heb deze training als zeer prettig en praktisch ervaren. Het betrof een training op locatie dus specifiek afgestemd op onze eigen organisatie door een erg prettige trainer.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer zinvol. Weer veel adviesen en tips ontvangen.
Mijn persoonlijke ervaring is ook nu weer dat het je ogen opent, je weer even op feiten drukt.
In eerste instantie heb ik dan even...
Zeer zinvol. Weer veel adviesen en tips ontvangen.
In eerste instantie heb ik dan even het gevoel dat ik de audits niet correct aanvlieg, maar in de training kom je dan toch weer tot feiten waar het goed gaat, verbeterd kan worden en waar we het anders zullen aan pakken. Dit is het prettige als het een training op locatie betreft.

Vepo Cheese

Prima instructeur!

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede cursus, op een leuke manier gebracht!

Goedendag,
dank je wel voor je mooi feedback.
Fijn om te lezen dat onze instructeur prima is.
Succes met het geleerde!
Annelies van der Linde,...
Goedendag,
dank je wel voor je mooi feedback.
Fijn om te lezen dat onze instructeur prima is.

MPE Engineering BV

V-Kam is een prima opleider met gedreven en professionele cursusleiders welke met de voeten in de dagelijkse praktijk staan

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus Middelbaar Veiligheidskundige is alles behalve Middelbaar, maar een volwaardige Hobeon-SKO erkende (Post-)HBO opleiding welke direct toepasbaar is in de praktijk

Goedendag,
Dank je wel voor je feedback en het mooie cijfer. Top!
Fijn om te lezen dat je ons ervaart als een prima opleider met gedreven en professionele cursusleiders.
En het klopt:...
Goedendag,
Dank je wel voor je feedback en het mooie cijfer. Top!
En het klopt: onze MVK opleiding is een volwaardige Hobeon-SKO erkende HBO opleiding.
Succes in de praktijk!

Ger Bloem / Pro Control Process Automation

prettig

Goedendag Ger,
Super bedankt voor de 10 die je ons geeft! Fijn dat je de cursus als prettig en goed hebt ervaren.
Annelies van der...
Goedendag Ger,

Mevrouw A. Kooi

Heel prettig dat ik me vooraf al kon verdiepen in de stof, door in te kunnen loggen op de site met informatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Het was een goede cursus, maar heel veel informatie in één dag

Goedemorgen mevrouw Kooi,
Goedemorgen mevrouw Kooi,
dank u wel voor de feedback. Fijn om te lezen dat u het als heel prettig hebt ervaren dat u zich vooraf kon verdiepen in de stof door alvast in te loggen op ons speciale portal met alle relevante informatie.
Veel succes in uw rol!