1984 beoordelingen

1984 Reviews

Tebezo Waterbouw & Nautische Dienstverlening

Juiste docent, wat de theorie op een zeer praktische wijze onder de aandacht bracht, top!

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback op onze cursus. Goed om te lezen dat de theorie op een zeer praktische wijze door onze docent onder jouw aandacht is gebracht.
Veel succes met de...
Goedendag,
Veel succes met de praktijk!

Marielle Peggeman

Contact met V-Kam was prima. Bij vragen en aanmelding was er altjid goed contact en advies.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De MVK opleiding was een pittig feestje. Ik heb genoten van de bevlogen trainers die veel praktijkervaring hebben. De leerstof is pittig maar heel interessant tezamen met de enorme kennis en... De MVK opleiding was een pittig feestje. Ik heb genoten van de bevlogen trainers die veel praktijkervaring hebben. De leerstof is pittig maar heel interessant tezamen met de enorme kennis en inspiratie die de trainers weten over te dragen.

Goedendag Mariëlle,
dank je wel voor jouw feedback. Goed om te horen dat je bij vragen en jouw aanmelding altijd goed contact had en het advies ook goed was.
Fijn om te horen dat je hebt...
Goedendag Mariëlle,
Fijn om te horen dat je hebt genoten van onze bevlogen trainers die veel praktijkervaring hebben. Je hebt het MVK diploma behaald: een top resultaat! Nogmaals gefeliciteerd.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Prettig contact telefonisch en per mail .
Goede afstemming over mijn wensen.
Vooral goed om nog apart met trainer te kunnen overleggen en afstemmen.

Met plezier.
We hebben praktisch alles kunnen behandelen zoals we dat van te voren hebben besproken.
Met plezier.
Alles ging in een fijne sfeer. Bernadette beschikt over veel kennis en ervaring en kan daarom kan goed inspelen op wat zich ook alla minuut voordoet.

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. Fijn dat je ons contact telefonisch en per mail als prettig ervaart. Het compliment voor onze trainer, Bernadette van Pampus, hebben we aan haar doorgegeven.

Bax-shop

Zeer goede communicatie en duidelijke informatie voorziening

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer prettig. Het was heel goed verzorgd, de stof werd duidelijke uitgelegd

Goedendag,
dank je wel voor je mooie feedback. Een 10!
Goed om te lezen dat onze communicatie zeer goed is en de informatie duidelijk.
Veel succes in je rol!
Met vriendelijke...
Goedendag,
dank je wel voor je mooie feedback. Een 10!
Goed om te lezen dat onze communicatie zeer goed is en de informatie duidelijk.
Veel succes in je rol!

Jeroen Boogert

Goede, duidelijke communicatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede ervaring, zeker door de uitermate bevlogen instructeur.

Dag Jeroen,
dank je wel voor jouw feedback. Mooi om te lezen dat je onze communicatie als goed en duidelijk ervaart. Ook de bevlogen instructeur waardeer je zeer. Top!
Met vriendelijke...
Dag Jeroen,
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Ik vond de locatie perfect. Goed bereikbaar met O.V. en Auto. Goed verzorgde lunch.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Inhoud en leraar was goed. Erg gedreven en enthousiaste leraar. Dit heb ik persoonlijk erg prettig gevonden.

Goedendag,
dank je wel voor jouw mooie feedback. Goed om te lezen dat de locatie perfect is.
Veel succes met het geleerde!
Annelies van der Linde,...

Uckerman R.F./KWCARIB

De communicatie met V-KAM is uitstekend verlopen.
Zelf heb ik via mijn werkgever, kustwacht Aruba, de cursus preventiemedewerker aangevraagd.
Ondanks het tijdverschil en de grote...
De communicatie met V-KAM is uitstekend verlopen.
Ondanks het tijdverschil en de grote afstand verliep de aanvraag zeer vlot.

Preventiemedewerker:
De opzet van de cursus is mij zeer goed bevallen. Theorie afgewisseld met praktijk opdrachten.
Het cursus materiaal was prima verzorgd.
De dynamiek van de...
Preventiemedewerker:
Het cursus materiaal was prima verzorgd.
De dynamiek van de mede cursisten heeft mede gezorgd voor een zeer geslaagde ervaring.

Goedendag,
We zijn erg blij met jouw mooie feedback. Dank je wel daarvoor! Goed om te lezen dat je onze communicatie als uitstekend ervaart. Tijdverschil en afstand spelen voor ons geen rol; we helpen onze klanten graag.
Veel succes in je rol als Preventiemedewerker!

FakTechnischeService

Prima leerbedrijf met eerste klas service.

Een dikke voldoende met duidelijke uitleg van de docent in kwestie dus een 8+

Goedemorgen,
dank je wel voor jouw feedback en het compliment voor onze trainer: een 8+. We gaan het doorgeven!
succes met het geleerde!
Annelies van der...
Goedemorgen,
succes met het geleerde!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Alles werd duidelijk uitgelegd. ongedwongen sfeer

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De Cursus zelf mocht voor mij iets meer inhoud hebben en aangepast aan de werkzaamheden. Ik als handyman, heb bijvoorbeeld niets te maken met het aansluiten van een hotelschakeling e.d. Ik vond het... De Cursus zelf mocht voor mij iets meer inhoud hebben en aangepast aan de werkzaamheden. Ik als handyman, heb bijvoorbeeld niets te maken met het aansluiten van een hotelschakeling e.d. Ik vond het wel interessant om het te doen. Ook had ik wel een proefwerk of een kleine examen verwacht. Maar dat is mijn mening

Goedendag,
Dank je wel voor jouw feedback. Goed om te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd in een ongedwongen sfeer.
Onze cursisten zijn mensen vanuit verschillende werkgebieden en dan...
Goedendag,
Onze cursisten zijn mensen vanuit verschillende werkgebieden en dan kan het zijn dat soms iets voor jou niet speelt. Leuk dat je het wel interessant vond om te doen.

Jos Schockaert, Liantis EDPB, België

Vriendelijk onthaal
rustige omgeving
beperkt aantal deelnemers
uitstekende catering

ervaren lesgever
interactief
goed inzicht gekregen in wat de essentiële zaken zijn