1984 beoordelingen

1984 Reviews

Roland Prins medewerker Buko Zwolle

Ik heb via Buko een heftruck opleiding bij jullie gevolgd op de locatie Buko Assen, vantevoren was het duidelijk dat je het lesboek goed moest leren en de opleider vond ik ook prima echt to the point.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Ik vond de cursus prima de trainer gaf prima les en alles was goed verzorgd duidelijk in de uitleg en duidelijk voor het examen

Beste Roland,
Beste Roland,
dank je wel voor je positieve feedback. We zijn blij om te lezen dat alle duidelijk was en onze trainer prima les gaf. Een mooi compliment van jou dat we als opleider echt to the point zijn!
Succes in je functie als heftruckchauffeur.

RDP Services

Mijn ervaring is zeer positief, een duidelijke manier van lesgeven mogen ervaren waarbij de behandelde stof prima overkwam. Lerares had een prettige manier van lesgeven. Ook de lunch was goed... Mijn ervaring is zeer positief, een duidelijke manier van lesgeven mogen ervaren waarbij de behandelde stof prima overkwam. Lerares had een prettige manier van lesgeven. Ook de lunch was goed geregeld en van een zeer hoge kwaliteit.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Heb een goede ervaring overgehouden aan de gevolgde opleiding.

Goedendag,
super bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je ervaring zeer positief is, zowel het lesgeven van onze trainster als de hoge kwaliteit van de lunch.
Veel succes met het...

Prima geregeld.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

fijn om alles weer een door te nemen en met andere cursisten te bespreken, het was een klein groepje, wat prettig werkte

Goedendag,
dank je wel dat je de moeite neemt ons van feedback te voorzien.
Goed om te lezen dat de cursus voor jou prima geregeld is.
Annelies van der Linde,...
Goedendag,
dank je wel dat je de moeite neemt ons van feedback te voorzien.
Goed om te lezen dat de cursus voor jou prima geregeld is.

Goedendag,
dank je wel voor je feedback. Fijn dat de cursus door jou als prima is ervaren.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Leuke ervaring en goede leraar

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Was leuk om hem mee te maken vond het een leuke dag

A. de Man / ZONBOOG

Goed georganiseerd, goed gecommuniceerd.
Positief verrast door het enthousiasme en de organisatie en faciliteiten.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Ik kijk positief terug op de gevolgde cursus. Het was leuk dat het een relatief kleine maar vooral gemêleerde groep cursisten waren. Dit maakte het interactief en veelzijdig. De cursus werd gegeven... Ik kijk positief terug op de gevolgde cursus. Het was leuk dat het een relatief kleine maar vooral gemêleerde groep cursisten waren. Dit maakte het interactief en veelzijdig. De cursus werd gegeven door een zeer enthousiaste en gedreven cursusleider met veel kennis van zaken.
De opgedane kennis is praktisch toepasbaar in de praktijk.

Goedendag,
dank je wel voor jouw positieve feedback. We hebben hem met plezier gelezen. Wat fijn dat je positief verrast bent door het enthousiasme, de organisatie en de faciliteiten.
Heel...
Goedendag,
Heel veel succes met het geleerde!

Vitree

Vriendelijke en duidelijke docent

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Eigenlijk is één dagdeel te kort

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. We gaan je compliment voor de vriendelijkheid en duidelijkheid aan onze docent doorgeven.
Veel succes in je rol!
Met vriendelijke...
Veel succes in je rol!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Fijne trainingslocatie die goed te bereiken is met de auto en met het openbaarvervoer.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De training was duidelijk en werdt in een goed tempo gegeven zodat het voor iedereen goed te volgen was.

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. Goed om te horen dat de training duidelijk was en in een goed tempo werd gegeven. We zijn blij met het compliment over onze trainingslocatie. Goede bereikbaarheid is erg belangrijk voor onze cursisten.

Goedendag,
dank je wel voor je feedback. Mooi om te lezen dat je onze training als goed hebt ervaren.
Veel succes met het geleerde!
Annelies van der Linde,...

Ineke Dubelaar

We hebben goede uitleg en tips gekregen en de oefeningen die we gedaan hebben zijn heel nuttig.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Heel goed, ik word er zelfverzekerder van als het gaat om hulp te bieden bij een incident of calamiteit

Goedendag Ineke,
dank je wel voor jouw positieve feedback. Mooi om te lezen dat je goede uitleg en tips hebt gekregen.
Wat fijn dat je er zelfverzekerder van wordt in het bieden van hulp....
Goedendag Ineke,
Wat fijn dat je er zelfverzekerder van wordt in het bieden van hulp. Daar doen we het graag voor!