1984 beoordelingen

1984 Reviews

Stephan / Vermaire Breezand

Mijn ervaring met V-Kam Education is zeer positief. De cursus was erg leerzaam en alles rondom de cursus was goed geregeld.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus preventiemedewerker was zeer leerzaam. De interactie tussen de docent en de groep was goed en de opdrachten waren leerzaam.

Beste Stephan,
dank je wel voor jouw feedback. Goed om te lezen dat je onze cursus als zeer positief ervaart. Ook dat de cursus zeer leerzaam was.
Heel veel succes in jouw rol als...
Beste Stephan,
Heel veel succes in jouw rol als Preventiemedewerker!

Heel goed!

Heel leerzaam!

Goedendag!
We zijn erg verrast door jouw feedback! Dank je wel!

E.W. Van Duivenbode

Goed verzorgde cursus

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Leraar bleef vaak te lang hangen in de onderwerpen. Naar mojn mening kan deze cursus in 1 dagdeel

Aanmelding en bevestiging via V-Kam voor de Lead Auditor Training welke werd gegeven door DNV-GL. Dit heeft prima verlopen, ik werd tijdig en duidelijk geinformeerd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus was interessant, de locatie prima, de docent erg goed maar 5 dagen aanééngesloten les viel me zwaar. Je hebt tijdens de cursus het gevoel dat je alle info welke je krijgt dat je die thuis... De cursus was interessant, de locatie prima, de docent erg goed maar 5 dagen aanééngesloten les viel me zwaar. Je hebt tijdens de cursus het gevoel dat je alle info welke je krijgt dat je die thuis nog eens na wilt lezen en leren voor het examen. Daar hadden we 's avonds geen energie meer voor.

Transparante en heldere communicatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer positief! Mooie uitgebreide cursus. Veel geleerd in een hele drukke week.

V-kam Education geeft fijne, korte cursussen, op een prettige manier met goede verzorging van catering.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

de ISO9001 cursus was voor mij een beetje moeilijk, omdat ik nieuw in het kwaliteitsmilieu ben, voor een klein bedrijf werk op de administratie, nog geen ervaring met managementskwesties, maar ook... de ISO9001 cursus was voor mij een beetje moeilijk, omdat ik nieuw in het kwaliteitsmilieu ben, voor een klein bedrijf werk op de administratie, nog geen ervaring met managementskwesties, maar ook heel uitdagend omdat ik nogal nieuwsgierig van aard ben en graag iets wil leren om mezelf te ontwikkelen. Ik heb het om kunnen zetten naar wat van toepassing zou kunnen zijn bij ons bedrijf en de moeilijke begrippen kunnen vertalen in mijn eigen woorden. De strakke planning van het doornemen van de ISO9001 regels en pauzes waren perfect. Zo bleef ik bij de les en hield ik het vol.

Zeer goed!

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Prettig, leerzaam, gezellige sfeer, aardige docent, begeleiding was zeer goed!

Duidelijke communicatie. Gebruik kunnen maken van een uitgebreid portal. Kundige docent.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer duidelijke en praktische opleiding. Veel praktijkvoorbeelden en opdrachten in groepjes die de methodieken verduidelijken.. docent met zeer veel kennis en ervaring.

Goedendag!
Dank je wel voor jouw feedback.
Mooi om te lezen dat je gebruikt hebt gemaakt van ons uitgebreide portal.
Succes in je rol!
Annelies van der...
Goedendag!
Dank je wel voor jouw feedback.
Mooi om te lezen dat je gebruikt hebt gemaakt van ons uitgebreide portal.
Succes in je rol!

Vink en Veenman

Goed.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Ik vond veel theorie had wat meer praktijk mogen wezen meet apparaat.

Goedendag!
Dank je wel voor jouw feedback. Fijn om te lezen dat je onze cursus als goed beoordeeld.
Veel succes in de praktijk!
Annelies van der Linde,...
Goedendag!
Veel succes in de praktijk!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Goei en duidelijk verhaal.
Geen saaie stof.

Uiters leerzaam.