1984 beoordelingen

1984 Reviews

Prettige, vlotte manier van lesgeven met voldoende praktijkvoorbeelden en ruimte voor vragen en persoonlijke verbetering. (Geen ervaring met de website, dus onderstaande is nvt.)

Zie vorige vraag

Goedemiddag Judith,
dank je wel voor je feedback!

Duidelijke uitleg -vriendelijk en gemoedelijk

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

een goede en duidelijke curses

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback.
Mooi om te lezen dat je onze cursus als goed en duidelijk ervaart.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam...
Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback.
Mooi om te lezen dat je onze cursus als goed en duidelijk ervaart.

Janet

In company BHV geregeld voor organisatie en zelf cursus gevolgd, tevreden over het contact.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Was goed, informatieve dag. Jammer dat de trainer zich niet goed voelde, maar daar kon hij ook niks aan doen.

Goedemiddag Janet,
Bedankt voor jouw feedback op onze incompany cursus BHV bij jullie organisatie.
Goed om te horen dat je tevreden bent over het contact met ons.
Met vriendelijke...
Goedemiddag Janet,
Bedankt voor jouw feedback op onze incompany cursus BHV bij jullie organisatie.
Goed om te horen dat je tevreden bent over het contact met ons.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Prima, goede communicatie en goede cursus.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Prima cursus, goede combinatie van informatie verschaffing en oefeningen

Goedendag,
Dank je wel voor je uitgebreide feedback. Goed om te horen dat je de cursus als prima hebt ervaren met een goede combinatie van informatie verschaffing en oefeningen.
Je...
Goedendag,
Je verbeterpunt over het niet hoeven printen gaan we oppakken. Onze missie is medewerkers efficiënter e nduurzamer te laten werken en daar hoort dit zeker bij. Bedankt!

Prima leerzame ééndaagse cursus

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Heb de cursus als prettig ervaren, zeker in combinatie met andere cursisten van allerlei bedrijfstakken.

Goedendag,
Dank je wel voor je feedback. Goed om te lezen dat je de cursus als prettig hebt ervaren.
Veel succes in je rol!
Annelies van der Linde,...
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

De cursus is makkelijk te boeken, en er staat genoeg informatie online.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus was goed gestructureerd. Antoine inventariseerde aan het begin wat de verwachtingen waren en heeft hier ook gedurende dag steeds aan gerefereerd. Op deze manier hield iedereen goed voor... De cursus was goed gestructureerd. Antoine inventariseerde aan het begin wat de verwachtingen waren en heeft hier ook gedurende dag steeds aan gerefereerd. Op deze manier hield iedereen goed voor ogen wat ze met de cursus wilden bereiken. Antoine gaf de cursus met veel humor en zorgde ervoor dat het geen moeite kostte de hele dag je aandacht erbij te houden.

Goedendag,
Erg bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback. Goed om te lezen dat de cursus makkelijk te boeken is en dat er veel informatie hierover online staat.
Jouw compliment over...
Goedendag,
Jouw compliment over onze trainer, Antoine, hebben we aan hem doorgegeven.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Goede inhoudelijke cursus met opdrachten tussendoor.

goed

Goedendag,
Dank je wel voor je feedback op onze cursus. Mooi om dat je de cursus als inhoudelijk goed hebt ervaren.
Veel succes in je functie!
Annelies van...
Goedendag,
Veel succes in je functie!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Het volgen van de online cursus kon goed in eigen tijd en het was allemaal erg overzichtelijk.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Het was erg leerzaam en we mochten veel oefenen in de praktijk

Goedendag,
Bedankt voor jouw feedback op onze cursus. Mooi dat het volgen van onze online cursus goed in je eigen tijd kon en overzichtelijk was.
Je verbeterpunt over het vermelden van het...
Goedendag,
Je verbeterpunt over het vermelden van het juiste antwoord bij het examen gaan we oppakken.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Prettig bedrijf, wordt goed geholpen, heldere uitleg over zaken, duidelijke communicatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Hele leuke cursus, waar ik veel van heb geleerd. Prettige locatie en prima leermateriaal

Goedendag,
Dank je wel voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat je ons ervaart als een prettig bedrijf, waar je goed geholpen worden. En waarbij we zorgen voor een duidelijke communicatie.

Zeer goed

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer informatief, goede interactie, zeer ervaren en deskundige trainer - ik ben tevreden.

Goedendag,
Hartelijk bedankt voor jouw feedback op onze cursus. Goed om te lezen dat je de cursus als zeer goed hebt ervaren.
Annelies van der Linde,...