1984 beoordelingen

1984 Reviews

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Erg informatief en nuttig, in een prettige ontspannen sfeer op een zeer gemakkelijk bereikbare en goed uitgeruste locatie.
De cursusleidster had een hoge kennis van zaken.

Goedendag,
dank je wel voor jouw positieve feedback over de erg informatieve en nuttige cursus die je bij ons gevolgd hebt. Fijn om te lezen dat de locatie goed bereikbaar en compleet is.

Lars Boere

Ervaringen zijn zeer goed.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed, zeer interessant en een goede docent die genoeg vakkennis heeft.

Goedendag Lars,
dank je wel voor je feedback op onze cursus. Goed om te horen dat je ervaringen niet alleen goed, maar zeer goed zijn.
Veel succes in je rol als Preventiemedewerker.
Met...
Goedendag Lars,
Veel succes in je rol als Preventiemedewerker.

(Bewerkt)

Erg fijn, na inschrijving ook goed contact over wijzigen van het adres op de factuur.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Leuke, leerzame dag. Goede trainer!

Goedemiddag,
dank je wel voor jouw feedback dat je de cursus als fijn hebt ervaren. Over je verbeterpunt van het extranet, het online portal voor onze cursisten van de Preventiemedewerker, hebben we ondertussen contact gehad.
Veel succes in jouw rol!

Goede cursus

Netjes verzorgt

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. Mooi om te horen dat de cursus netjes verzorgd is.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Zeer goede trainer (Kees van Elzelingen), legde alles goed en prettig uit.
Fijne trainingsdag gehad.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer goede trainer (Kees van Elzelingen), legde alles goed en prettig uit.
Fijne trainingsdag gehad.

Goedemiddag,
dank je wel voor de moeite die je neemt om ons feedback te geven. Mooi om dat lezen dat je de trainer als zeer goed ervaren hebt. Ik heb het compliment aan hem doorgeven.
Als er...
Goedemiddag,
Als er een locatiewijziging is, wat gelukkig bijna nooit voorkomt,, gaan we de klanten voortaan bellen.
Veel succes met het geleerde!

Sandra Elzen / AP

Mijn ervaring met V-Kam is zeer positief. Vanaf het eerste moment dat ik een offerte aanvroeg tot het moment dat we de certificaten mochten ontvangen van de gevolgde cursus.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

We hebben in ons bedrijf de cursus gevolgd voor de overgang naar de nieuwe normen ISO 9001 en 14001. De voorbereiding was goed. We kregen ruim van te voren het cursusmateriaal zodat we ons konden... We hebben in ons bedrijf de cursus gevolgd voor de overgang naar de nieuwe normen ISO 9001 en 14001. De voorbereiding was goed. We kregen ruim van te voren het cursusmateriaal zodat we ons konden voorbereiden. De cursus zelf was interactief wat de opname van de informatie ten goede kwam. De trainer was erg enthousiast en wist ons veel te leren.

Goedendag Sandra,
dank je wel voor je uitvoerige en positieve feedback over ons hele proces en samenwerking rondom jullie cursus en onze uitvoering.
Veel succes met de uitvoering
Met...
Goedendag Sandra,
Veel succes met de uitvoering

Wassenburg Medical

Super geregeld, tevens examen afnemen is zeer professioneel georganiseerd. Keep going.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer goed in elkaar gezet, soms een beetje verwarrend maar daar komen dan weer leuke reactie door op tafel.

Goedendag,
dank je wel voor je positieve feedback. Mooi dat voor jou de training super geregeld is. We nemen je tip ter harte en gaan zo door voor onze klanten.
Met vriendelijke...

Goed geslaagd

Goedendag,
dank je wel voor je feedback. Mooi om te lezen dat de cursus voor jou goed geslaagd is.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Ik ben zeer tevreden over de informatieverstrekking en de inhoud van de cursus.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus was goed. De docent was goed op de hoogte van de verschillende sectoren en gaf op een prettige manier de juiste informatie.

Goedendag,
hartelijk dank voor je feedback. Wat fijn dat je zeer tevreden bent over de inhoud van cursus.
Veel succes met het in praktijk brengen!
Annelies...
Goedendag,
Veel succes met het in praktijk brengen!

Wolterinck BV

(Bewerkt)

Positief, profesioneel

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

zeer tevreden, veel handvatten aangereikt gekregen.
De reactie snelheid heb ik met z’n lage score beoordeeld aangezien de huiswerkopdrachten heel laat werden nagekeken en beoordeeld.
Ik...
zeer tevreden, veel handvatten aangereikt gekregen.
Ik kreeg de cijfers, beoordeling en feedback pas toen ik mijn scriptie had ingeleverd.
Hier stonden enkele adviezen in welke ik graag voor mijn scriptie had gebruikt.