1984 beoordelingen

1984 Reviews

Bever Innovations bv

De cursus was duidelijk,alles was goed geregeld.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Alles was super goed geregeld en ook een fijne locatie.

Goedemiddag,
dank je wel voor je leuke feedback. Goed om te lezen dat alles voor jou super goed geregeld was.

ZG Triade

(Bewerkt)

Duidelijk en gestructureerd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede uitleg en mooi verdeeld over de dag zodat het voor de cursisten interessant bleef.

Erg vooruitstrevend.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zeer leerzaam, en makkelijk toe te passen in mijn werk.

Goedemiddag,
dank je wel voor je positieve feedback. Mooi om te lezen dat je de training als zeer leerzaam hebt ervaren.
Annelies van der Linde, Officemanager...

Boc cursus gehad

Postifief!

Goedemiddag,
dank je wel voor je feedback op onze BOC cursus.
Mooi om te lezen dat je de cursus als positief hebt ervaren.
Goedemiddag,
dank je wel voor je feedback op onze BOC cursus.
Mooi om te lezen dat je de cursus als positief hebt ervaren.

kerkcentrum De Ark

Adequaat prettig

Leerzaam ontspannend

Goedemiddag,
dank je wel voor je feedback. Mooi dat je onze cursus als leerzaam en ontspannend hebt ervarn.

Roger Bastens, Tibosch Optical Fiber

Positiviteit wordt ook de gehele tijd uitgestraald.
Hierdoor ga je er ook helemaal in mee.
Positiviteit wordt ook de gehele tijd uitgestraald.
Hierdoor ga je er ook helemaal in mee.
Jammer van de site waarop de huiswerkopdrachten e.d. moeten worden geupload, deze is niet handig.
En geeft ook geen vertrouwen dat het goed is gegaan.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Zware cursus welke veel tijd heeft gekost (meer als van te voren aangegeven)

Goedemiddag Roger,
dank je wel voor je feedback. Mooi dat je positiviteit hebt ervaren tijdens onze opleiding.
We gaan je verbeterpunt over het huiswerkportal oppakken.
Succes in je...
Goedemiddag Roger,
We gaan je verbeterpunt over het huiswerkportal oppakken.

Roel Wouterse

Onlangs de opleiding KAMCO, tot volle tevredenheid, gevolgd in Utrecht.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Fijn verloop van cursus en moduleopbouw, uitstekende docenten!

Goedemiddag Roel,
dank je wel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je onze KAMCO opleiding tot volle tevredenheid hebt gevolgd.
De verbeterpunt voor het huiswerkportal hebben we opgepakt....
Goedemiddag Roel,
De verbeterpunt voor het huiswerkportal hebben we opgepakt.

Edwin Herwijnen / Batenburg Energietechniek

V-KAM Education is een fijne opleider met goede trainers. De lessen werden in het BCN gebouw Daltonlaan 110 in Utrecht gegeven en ik moet zeggen een heel erg fijne locatie met goede OV verbinding,... V-KAM Education is een fijne opleider met goede trainers. De lessen werden in het BCN gebouw Daltonlaan 110 in Utrecht gegeven en ik moet zeggen een heel erg fijne locatie met goede OV verbinding, perfect eten en overige faciliteiten.

De opleiding wordt onder andere door Tiemen van der Worp gegeven. Hij is een
geweldige trainer met veel kennis en ervaring en weet met humor, passie voor zijn werk
en met mooie...
De opleiding wordt onder andere door Tiemen van der Worp gegeven. Hij is een
en met mooie praktijkvoorbeelden, mij op weg te helpen in de duistere wereld van de
KAM Coördinator. Door zijn recht voor zijn raap mentaliteit en fout is fout, liefde voor
Rotterdam, kon ik met hem lezen en schrijven.

Ik heb tijdens de cursus veel geleerd en met name op het gebied van ARBO. De praktijkvoorbeelden als het Arrest van de
lintzaag in de jaren 80, het in kaart kunnen brengen van de risico’s binnen de
organisatie en het gevaar voor de medewerkers door het niet op orde hebben van
ARBO gerelateerde zaken, hebben mij laten beseffen hoe belangrijk mijn functie binnen
de organisatie eigenlijk is. Ik ben naar mijn collega’s en andere belanghebbende
verplicht, mijn functie serieus te nemen en correct te handelen om te voorkomen dat
een ongewenste situatie zich voordoet.

Goedemiddag Edwin,
dank je wel voor je uitgebreide feedback met jouw ervaringen en het compliment voor onze gewaardeerde trainer Tiemen van der Worp.
Je verbeterpunten over het...
Goedemiddag Edwin,
Je verbeterpunten over het huiswerkportal gaan we serieus oppakken; dit geeft veel verwarring voor onze cursisten.
Veel succes in je rol!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Ik heb de cursus KAM-coördinator gevolgd. Erg leuke curses. Veel in geleerd. Er word een goede basis gelegd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Een leuke en interessante curses met goede leraren die ervaring uit de praktijk tappen en dit gebruiken in de les. Er worden ook veel handgrepen gegeven om een basis voor de benodigde kennis te... Een leuke en interessante curses met goede leraren die ervaring uit de praktijk tappen en dit gebruiken in de les. Er worden ook veel handgrepen gegeven om een basis voor de benodigde kennis te kunnen leggen.

Goedemiddag,
Leuk dat je de cursus KAM-coördinator bij ons gevolgd hebt en te horen dat je er veel van hebt geleerd.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Het was een prima ervaring

interessant en leerzaam

Goedemiddag,
dank je wel voor je feedback. Goed om te lezen dat het een prima ervaring was en je onze cursus als interessant en leerzaam hebt ervaren.
Annelies...