1984 beoordelingen

1984 Reviews

G. van der Wal

Heel goed, heldere communicatie.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Cursus werd gegeven door BHV.nl dhr. John Mander, een zeer kundig docent.
Heldere uitleg met allerlei tips hoe je alles aanpakt.
Goede cursuslocatie.

Nan Straathof

Goede training met veel praktische kennis van docent

Zeer positief

Onderwijsbureau Twente

Praktische locatie, hartelijke en ongedwongen ontvangst, prima verzorging.
Al met al een meer dan leerzame dag in kleine bezetting, daardoor voelde het voor mij al snel vertrouwd. Praktische locatie, hartelijke en ongedwongen ontvangst, prima verzorging.
Telefonisch én per mail goed bereikbaar en zeer vriendelijke mensen aldaar.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Cursus Preventiemedewerker op 10-11-2016 : Cursus-inhoud: veel, maar (bijna) alles is bruikbaar en welkom. Vooral de extra info die wij naderhand per mail ontvangen. De cursusmap zelf bevat ook veel... Cursus Preventiemedewerker op 10-11-2016 : Cursus-inhoud: veel, maar (bijna) alles is bruikbaar en welkom. Vooral de extra info die wij naderhand per mail ontvangen. De cursusmap zelf bevat ook veel handvatten. Kees kon veel uit de praktijk vertellen, vragen stellen was geen probleem. Deze werden allemaal duidelijk beantwoord.

M.Steenbergen

Ik heb bij V-Kam met heel veel plezier mijn dag opleiding gevolgd en werd er de tijd genomen om alle vragen die ik nog had keurig en netjes te beantwoorden .

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De opleiding was zeer leerzaam en er werden mooie praktijk voor beelden uitgelicht waar ik tegen aan liep.
Het was een mooie aanvulling op de kennis die ik all had .

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Heb ik ook op formulier bij docent aangegeven. Prima opleiding, veel info, en rap tempo. Vooral als je deze als "nieuweling" volgt.

Chris Leeuwinga (Morssinkhof Plastics Emmen)

Uitstekende service zowel voor/tijdens en na de cursus

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede persoonlijke begeleiding tijdens de cursus

Prima instructie, duidelijke uitleg, praktijk uitleg, bekwaamd en geduldige met de uitleg of vragen. Nam de tijd voor elke vraag of opmerking. Instructeur was fijn om naar te luisteren en duidelijk... Prima instructie, duidelijke uitleg, praktijk uitleg, bekwaamd en geduldige met de uitleg of vragen. Nam de tijd voor elke vraag of opmerking. Instructeur was fijn om naar te luisteren en duidelijk weet van zijn vak. Alleen maar positief. Bedankt

Top

Zelf heb ik gen ervaring met V-Kam Education. De cursus is via m'n werkgever geregeld.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus was iets te luchtig/ laagdrempelig naar mijn mening. Er had meer theorie en oefenstof (scenario's oefenen en bespreken) aangeboden mogen worden op de eerste dag. Het tweede deel van dag... De cursus was iets te luchtig/ laagdrempelig naar mijn mening. Er had meer theorie en oefenstof (scenario's oefenen en bespreken) aangeboden mogen worden op de eerste dag. Het tweede deel van dag twee vond ik zeer leerzaam en nuttig, daar draaide de cursus volgens mij juist om.

Flexibel, klantgericht

Zeer praktisch