1985 beoordelingen

1985 Reviews

Gemeente Breda

Mijn eerste indruk en ervaring met V-Kam is zeer goed bevallen duidelijk beschrijvingen en uitleg van het te volgen onderwerp.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De cursus was zeer duidelijk met name de uitleg van de te volgen stof, ook was er voldoende ruimte voor discussie .

gemeente Breda

Ik heb een hele goede ervaring mee gemaakt goede cursus en goede communicatie

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Op een rustige manier les gegeven goede uitleg en en de trainer nam de tijd voor de cursisten

Gabriel Kierkels

Interne audit training.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed verzorgd, interactief en leerzaam. Alles wat je van een training verwacht.

Eric Pelgrom

Gezellige sfeer waardoor je makkelijk dingen opneemt en onthoud. Mooie oefen locatie. Theorie boek overzichtelijk.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Leerzaam. Door de kleine groep hebben we veel kunnen oefenen. Instructeur was duidelijk in de praktijkuitleg. Leuke ervaring in een aangename sfeer

FMJ F.Notenboom

Alles was goed georganiseerd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Veel info op 1 dag, was te doen.

Photonis Netherlands BV -Tiny Slomp

Mijn ervaring met V-Kam is erg positief. Zowel vanuit de inkoopkant als deelnemer

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Erg leerzaam! Inspirerende trainer. Had het alleen nog efficienter gevonden als de cases betrekking hadden gehad op onze eigen praktijk. Was mi gemakkelijk te realiseren geweest.

Michelle Visscher

Duidelijke omschrijvingen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

E-learning was duidelijk en overzichtelijk.
Op de praktijk dag ook de hele ochtend theorie gehad, en heel kort praktijk. Dat kan wellicht iets uitgebreider..

Een professionele organisatie, die hun werk goed hebben ingericht. Informatie over de cursus is goed en de documentatie ook

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Een prima cursus qua inhoud en goede docenten. Veel informatie wordt er verstrekt waar je alles uit kan halen, wat je nodig hebt.

Ben

Was via v-kam aangemeld bij ignenium, dus veel ervaring heb ik eigenlijk niet. Ik denk verder wel prima.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Drukke dag maar leerzaam, heb veel opgestoken en alle vragen werden beantwoord en vooral een duidelijke uitleg.
Had de combi-cursus keuren ladders en trappen, valbeveiliging en hijsmiddelen.

Auditing cursus 11-2-2016 (BCN Amsterdam)

- Goed verzorgde cursus
- Goede en prettige traininer Bernadette van Pampus.
- Goed gemotiveerde mede cursisten